Szórakozás

Egy éve ilyenkor: „Krausz Gábor rájött, hogy van olyan nő, aki jobban néz ki, mint Tóth Gabi”

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

2022 szeptemberének második hetében is néztek az emberek tévét, amiben többek közt a Séfek Séfe című műsor futott, szereplői közt Krausz Gáborral. A szakács az egyik adásban nem bánt kesztyűs kézzel egy kesztyűben érkezett versenyzővel, aki a következő indokot vélte felfedezni emögött:

Kapcsolódó

Olvasóinkat egy évvel ezelőtt meghökkentette egy vidámparkbaleset híre: bemutattunk egy videót, melyben egy szabadeséstorony látható a fedélzetén 50 emberrel, akik egy meghibásodott elem miatt a földre zuhantak.

Kapcsolódó
Nem állt meg a zuhanás végén egy utasokkal teli szabadeséstorony – videón az indiai vidámparkbaleset
Mintegy ötvenen tartózkodtak a 15 méteres torony földbe csapódó elemén, és a helyi média szerint a sérültek között több gyerek is van.

Noha a következő cikkünkben olvasható kivégzés nem egy évvel ezelőtt történt (szerencsére), de tavaly ilyenkor sok olvasónk figyelmét felkeltette az egyik legbrutálisabb középkori kínzásról szóló elbeszélés.

Kapcsolódó
Annyira brutális volt a kivégzés, hogy lemondott a hóhér
Robert-François Damiens késsel támadt XV. Lajos francia királyra, akit ugyan csak megsebesített, de a királygyilkosoknak kijáró borzalmas kivégzés volt a büntetése.

A sötét középkornál közelebbi időkbe kalauzol minket a Jóbarátok két sztárja között lezajlott interakció, amiről épp egy évvel ezelőtt írtunk.

Kapcsolódó

Tavaly ősszel történt az az üdítő esemény is, mikor egy vonattársaság kiírta a Twitterre, hogy „vonatok”, és még Joe Biden amerikai elnök is úgy érezte, hogy ezt nem hagyhatja szó nélkül.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik