Szórakozás

Három év házasság után jött rá az utahi pár, hogy unokatestvérek

Nem úgy tűnnek, mint akiket ez zavar.

Egy TikTokon terjedő videóban egy fiatal pár felfedi, hogy évekkel az esküvőjük után derült ki számukra: szerelmen túl rokoni kapcsolat is egymáshoz fűzi őket.

Nick és Tylee nem zuhantak össze a hírtől, mi több, úgy érezték, ezt vadidegen emberek tömegével is szívesen megosztanák – videójuk jelenleg közel 6 millió megtekintésnél jár. Az utahi pár a Lynyrd Skynyrd együttes klasszikusával, a Sweet Home Alabama számmal a háttérben ölelkezik, csókolózik és mosolyog, miközben a következő felirat olvasható a fejük felett:

 Három év házasság után csak most jöttünk rá, hogy unokatestvérek vagyunk.

A videó mellé még annyi megjegyzést fűztek, hogy „bárcsak viccelnénk”, de a pontos miértekről és hogyanokról a történetet megosztó New York Post sem tudott sokkal több információval szolgálni.

A háttérzene címét is adó Alabama államban hivatalosan nincs akadálya az unokatestvérek közötti házasságnak, de az onnét repülővel is körülbelül 3 óra távolságra található Utahban ugyanez illegális.

@tyleewaters I wish I was kidding🤭 #marriedlife #husbandwife #couplegoals #couplecomedy #humor #ick #storytime #family #dating #funny #utah #utahcheck #fyp ♬ Sweet Home Alabama - Lynyrd Skynyrd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik