Szórakozás

A Tescóban ismerte fel a pornósztárt a nézője, csak épp ott volt a férfi barátnője is

Kellemetlen.

Egy felnőttfilmekben szereplő nő mesélt a Daily Starnak arról a kényelmetlen élményéről, mikor egy Tescóban felismerte őt egyik nézője.

Noha manapság egyre szélesebb körben elfogadott a pornónézés, és elindult róla valamiféle társadalmi diskurzus (az etikus pornó fogalmát ebben a cikkünkben fejtegettük részletesebben), sokaknál még mindig tabunak számít a felnőtteknek készült tartalmak fogyasztása. Ahogy a közbeszédben megosztó a téma, úgy párkapcsolatonként is eltérő lehet ennek megítélése (itt pedig egy másik cikk a párról, ahol egyenesen tiltólistán szerepel ez a szokás), és Charlie Mill éppen egy olyan párba futott bele bevásárlása során, akiknél konfliktust eredményezett a találkozó.

Az Amazon Charlie-ként szereplő pornószínésznő állítása szerint csak beugrott a Tescóba venni néhány dolgot, mikor egy pár férfi tagja felé fordulva a következőket mondta neki:

Te vagy az a magas lány az újságból, az Amazon Charlie! Követünk Instagramon, és olyan jó, hogy megmutatod a magasságod, és ilyen jó érzésekkel töltöd el az embereket.

– idáig zökkenőmentesen zajlott a beszélgetés, amire a férfi barátnője is rákontrázott azzal, hogy imádja nézni Charlie videóit. A nehézségek ezután adódtak, mikor a férfi száján kicsúszott, hogy a tévében is milyen kiváló a 2 méteres magasságáról ismert 27 éves nő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Charlie Mill (@amazonian_charlie) által megosztott bejegyzés

Nem tudtam, mit mondjak, ezért csak megköszöntem neki. Amikor éjszakai műsorokat csinálok, az inkább felnőttfilmes tartalom. Eltűnt a szín a lány arcáról, majd odafordult a barátjához, és azt mondta „Hogy érted, hogy nagyon jó a tévében? Te nézed őt éjszakai műsorokban?”

– mesélte Charlie, majd állítólag a pár a bolt közepén elkezdett veszekedni egymással.

A brit modell egyszerre értékelte nagyon viccesnek, és borzasztóan kellemetlennek a történteket, amit csak tetézett, hogy a körülöttük álló emberek mind őket figyelték, valamint egy másik férfi vásárló kuncogva rákacsintott Amazon Charlie lelepleződött rajongójára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik