Szórakozás

Szerepet kapott a TV2 társkereső műsorában VV Renátó, aki a villában beleköpött VV Fru szájába

TV2
TV2
A Power of Love-ban szerepel a volt ValóVilág-szereplő.

A Power Of Love – A szerelem ereje című napi társkereső reality szeptemberben indul a SuperTV2-n. A műsorban tizennégy szereplő – hét lány és hét fiú – keresi a párját, köztük Bakonyi Renátó, azaz VV Renátó, a ValóVilág 10 egykori versenyzője, aki a villában összejött VV Fruval. Kapcsolatuk mérgező és bántalmazó volt, a nézők szemtanúi voltak, ahogyan a férfi nap mint nap megalázza és manipulálja barátnőjét. Egy alkalommal még VV Fru szájába is beleköpött, amin aztán jót nevetett.

A Power of Love-os bemutatkozó kisfilmjében VV Renátó azt mondja:

Azt vettem észre, hogy amikor szerelmes vagyok, általában szerintem naiv vagyok, hiszen az összes kapcsolatom zátonyra futott. A komoly kapcsolatok általában nem jöttek össze, és nem voltam bennük valami jó.

Mint elárulta, most már másfél-két éve tartósan szingli. Hozzátette: „Nem tudom, mi lesz, meglátjuk, hogy mit hoz a műsor”.

Van egy sztereotípia velem kapcsolatban, hogy tipikus rosszfiú vagyok. Amikor meg közelebb kerül hozzám valaki, akkor rájön, hogy nem is vagyok ilyen. Inkább az a csillagnézős, piknikezős, romantikusabb alkat vagyok, viszont a külsőm nem ezt sugározza

– fejtette ki a videóban, ahol arról is beszélt, mi fontos számára egy lányban: őszinteség, határozottság, humor, megbízhatóság, hűség, és hogy legyen saját véleménye.

Azzal, hogy VV Renátó mennyire toxikus volt a villában, korábban hosszabban is foglalkoztunk, szakértők bevonásával. Ez a cikk itt olvasható:

Kapcsolódó
„Húzzál a gecibe, te balfasz!” – VV Fru és Renátó kapcsolata a bántalmazás szó alatt szerepel a szótárban
Szakértőket kérdeztünk arról, milyen tipikus, könnyen felismerhető jelei vannak annak, hogy a villabéli pár kapcsolata nemcsak mérgező, de bántalmazó is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik