Szórakozás

18 bőrönddel indult el utazni a család, az anya nem érti, hol van itt a gond

Csak a legszükségesebbeket pakolta el az anya.

Ahogy minden felkészült anya, Joey Dija is mindent szükségest elrakott a Los Angeles-i utazásukhoz, ami neki, a férjének és ikerbabáiknak kell. Csakhogy náluk ez 18 bőröndöt jelent.

A sydney-i család csak 14 poggyászra volt jogosult erre az útra, úgyhogy négyet még külön kellett kifizetniük, ami 300 dollárba, azaz 70 ezer forintba került nekik.

Az út kezdetéről a zenész egy videót is kitett a TikTokra, ami alatt a kommentelők azt írták, ennyi táskával már ki is költözhettek volna Amerikába.

A news.com.au-nak mondta el az anya, hogy

Ez nem csak az ikrek holmijai, hanem két felnőtté is, és otthonról dolgozunk, így egy iroda és egy hordozható stúdió is.

@joeydjia ✈️ AUSTRALIA TO AMERICA 😩 this is our first flight with our twins and 18 peices of luggage 🫣 . #nunaaustralia #travellingwithtwins #twinparents ♬ original sound - joey djia

Dija szerint hihetetlen, mennyire zavarja a kommentelőket, hogy ennyi cuccuk volt, mintha nekik kéne kifizetni és cipleni őket.

Pár kommentelőnek az szúrt szemet, hogy például tejet, pelenkát is visznek magukkal, mire az anya azt felelte, azért, mert az Egyesült Államokban sokkal többe kerülnének.

Az út alatt egyébként egy poggyász sem veszett el, sérült meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik