Szórakozás

Eltört a pénisze forgatás közben, könyvet írt róla a pornósztár

„A legsúlyosabb baleset, amit valaha pornófilm forgatáson tapasztaltak” alcímmel.

Egy férfi pornószínésznek forgatás közben egy rosszul megválasztott pozíció miatt eltört a pénisze; fájdalmas emlékeit szavakba öntötte, majd könyv formájában megosztotta azt a nyilvánossággal.

A Daily Star megfogalmazása szerint Prince Yahshua a könyvében szemet gyönyörködtető részletességgel ír a baleset pontos körülményeiről, és az azt követő felépüléséről. Nagyjából a „Törés, amiről világszerte hallottak – A legsúlyosabb baleset, amit valaha pornófilm forgatáson tapasztaltak” címűnek fordítható könyvről és a megíródását kiváltó eseményről a szerző egyik kollegája, Kazumi mesélt a Pillow Talk podcastben.

A pornószínésznő elárulta a beszélgetésben, hogy Yahshua egy tapasztalatlan partnerrel vett részt a forgatáson, akivel sehogyan sem találták egymás ritmusát – míg hirtelen egy roppanást hallottak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prince Yahshua (@silverbackprince)

Noha a férfi körülbelül 5 centimétert veszített férfiasságából, és orvosa óva intette felnőtt filmes karrierje folytatásától, Prince Yahshua mégis visszatért szakmájához – felépülését pedig Jézus Krisztusnak köszöni. A pornósztár hozzátette, azóta forgatások közben, ha hanghatással járó kilégzések tesz, az a szerepbe való átlényegülésen túl a fájdalomnak is köszönhető. További véres részletekbe nem bocsátkoznánk (ha valakit érdekel, az Amazonon elérhető a könyv, illetve a podcastben is meghallgatható a történet).

A pornófilm forgatásokon nem minősül egyedinek egy ilyen baleset: nemrég egy hasonló cipőben járt férfiről írtunk, aki Yahshua-val ellentétben felfüggesztette karrierjét. Az otthoni balesetek sem kivétel nélküliek – olyannyira, hogy 2019-ben rekordszámú férfi látogatta meg orvosát Nagy-Britanniában pénisztörés gyanújával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik