Szórakozás

Pénzzel akarják kárpótolni a nőt, akinek elvesztették a kutyáját a világ legforgalmasabb repülőterén

Lassan három hete nem találják Maiat, akit még egy idegenrendészeti eljárás közben vesztettek el Atlantában. Gazdája már nyomravezetői díjat is felajánlott.

A Delta Airlines 1800 dollárt (kb. 620 ezer forint) kártérítést ajánlott fel annak a nőnek, akinek augusztus 18-án vesztették el a kutyáját a georgiai Hartsfield-Jackson Atlanta repülőtéren – írja a Daily Mail.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Paula Rodriguez augusztus közepén utazott volna a Dominikai Köztársaságból az Egyesült Államokba, San Franciscóba, amihez Atlantában kellett átszállnia egy másik gépre. Amikor azonban megérkezett, a határőrök megtagadták tőle a belépést, mivel nem volt érvényes vízuma. Rodriguez a fogdában töltötte az éjszakát, miközben a hatéves Maia a repülőtéren maradt.

@lunitaafer HELP US FIND MAIA!!! WHERE IS MAIA?? TAG DELTA IN THE COMMENTS @delta #lostdog #atlantaairport #whereismaia #dog #animalcruelty #delta #deltaairlines #usa ♬ original sound - Luna Fernandez

A nőnek muszáj volt visszarepülnie a Dominikai Köztársaságba, így onnan próbálta megtalálni Maiát, anyja pedig addig Atlantában kereste, sikertelenül.

A kutyát még azóta sem találták meg, ezért kártérítést kínáltak a nőnek, amit Rodriguez ügyvédje sértésnek nevezett.

A légitársaság azt közölte, hogy a pénz nem „kompenzációs ajánlat”, együttéreznek az ügyfelükkel.

Közben Rodriguez a saját kezébe vette a dolgokat, videót tett közzé a TikTokon, megkérve az embereket, hogy figyeljék Maiát, ha az atlantai repülőtéren vannak.

A nő 1000 dollárt (kb. 345 ezer forint) ajánlott fel annak, aki bármilyen információval tud szolgálni a kutyával kapcsolatban.

Rodriguez nővére, Danielle még egy GoFundMe-oldalt is létrehozott, hogy pénzt gyűjtsön Maia megtalálásához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik