Szórakozás

Kovács Kokó István legkisebb fiáról: Amikor 18 lesz, akkor leszek 70. Az már sok!

Csomor Dániel / VIASAT3
Csomor Dániel / VIASAT3
Az ökölvivó arról beszélt, miben más a viszonya idősebb és fiatalabb fiaival.

Hétfőn Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar ökölvívó volt az Adom a napom főszereplője. Geszti Péter vendége a műsorvezetővel való beszélgetés során egyebek mellett a családjáról is mesélt.

Kovács négy gyermek édesapja, első feleségével, Serfőző Krisztinával két gyerekük született: Bence 1994-ben, Gergő pedig 1998-ban. 2016-ban váltak el. Erről az időszakról azt mondta a bokszoló, hogy a két nagy fiával kicsit eltávolodtak egymástól, amit katasztrófaként élt meg.

Féltem, hogy el is engedjük egymást, de szerencsére nem így történt

– árulta el, hozzátéve: továbbra is erős a kötelék köztük.

Második feleségével, Garami Katával 2019-ben házasodott össze, miután 2018 februárjában megszületett Zalán nevű fiuk. 2022-ben világra jött második közös gyerekük, Vince. Kokó úgy fogalmazott, egészen más a viszonya az idősebb és a kisebb gyerekeivel.

A két kisebb gyermekem a szó legszorosabb értelmében velem nőnek fel. Svájcban napi 8-10-12-14 órát voltunk együtt egy közösségben. A két nagy gyereknél viszont más volt a helyzet, mert akkor én egy aktív ember voltam. Rengeteget jártam versenyre, rengeteget utaztam, edzőtáborban voltam. 1996 augusztusában volt az olimpia, előtte hat hónapot biztos, hogy edzőtáborban töltöttem. Ez alatt nem voltam benne az apaszerepben. Nem én láttam először megfordulni, járni, az első szavát nem nekem mondta. Akkor még gyerek voltam én is, harmincévesen még nem tudod, hogy ez mekkora érték. Most, így ötvenévesen óriási élmény nekem a gyerekekkel lenni.

Geszti kérdésére elmondta, egyelőre még nem szokták nagypapának nézni, mikor a kisfiaival van, de szerinte lassan ennek is eljön majd az ideje.

Figyelj, 51 voltam, amikor Vince született, és nem az a baj, hogy 51 voltam, hanem hogy amikor 18 lesz, akkor leszek 70. Az már sok!

– mondta, hozzátéve: hetvenévesen azt szeretné, hogy ne a gyerekei tolják, hanem még tudjon velük játszani, focizni, síelni.

Az Adom a napom streamért keresd a www.nlc.hu/adomanapom weboldalt. A műsor keddi vendége Nagy Ervin.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik