Szórakozás

Krausz Gábor a DWTS-ról: Steakben, köretekben és halakban nagyon jó, táncban viszont nagyon béna vagyok

TV2
TV2
A táncpartnerének nagyon szimpatikus a séf szerénysége.

A TV2 kedd este fedte fel az októberben induló Dancing with the Stars versenyzőinek kilétét. A műsor kedvéért Krausz Gábor is tánccipőt húz majd, táncpartnerével és egyben tanárával, Mikes Annával a bejelentés után Gelencsér Tímeának adtak rövid interjút a csatorna sajtótájékoztatóján.

A séf a műsorvezető érdeklődésére elárulta, jelenleg a túlélésre törekszik a felkészülés alatt.

Steakben jó vagyok, köretekben és halakban is. A táncban viszont nagyon béna, életemben nem táncoltam még. Az első alkalommal, amikor találkoztunk, volt pár lépés, amit megmutattam Annának. Ő megdicsért, én elhittem, innen megyünk tovább

– fogalmazott Krausz, aki a megismerkedésükkor közölte Mikessel, hogy ritmusérzéke sincs, a táncos szerint viszont ez nincs így. Mint mondta, szimpatikusnak tartja, hogy a séf szerény, és nagyon szeretne megtanulni táncolni, így úgy véli, edzésről edzésre nőhet majd az önbizalma.

Egész életemben zavart, hogy nem tudok, és most egy profi táncostól tanulhatok

– tette hozzá a séf.

Krausz Gábor életében egyébként az elmúlt hetekben komoly változás következett be: feleségével, Tóth Gabival augusztus elején, majdnem teljesen egyforma posztokkal jelentették be, hogy hat év után véget ért a kapcsolatuk. A séf közleményében viszont volt egy mondat, amit az énekesnő kihagyott a saját bejegyzéséből.

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet

– írta a séf.

Tóth Gabi a múltban és a jelenben is vállal(t) fellépéseket a Fricska Táncegyüttessel, a szakítás bejelentésének másnapján pedig az egylet egyik tagjával, Papp Máté Bencével jelent meg egy rendezvényen, ahol közös fotó is készült róluk – utóbbit Pócs János fideszes politikus osztotta meg a Facebookon.

Az énekesnő napokkal a bejelentés után egy hevesi koncertjén azt mondta a közönségének, sok támadást kap, amiért mer önmaga lenni, szabadon szeretni és felvállalni magát.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik