Szórakozás

Naomi Watts fontosnak tartotta elmondani, jelenleg milyen a szexuális élete a férjével

Dimitrios Kambouris / Getty Images
Dimitrios Kambouris / Getty Images
Kis túlzással a mézesheteikben vannak.

Egy középkorúaknak tartott nyilvános eseményen járt Naomi Watts, ahol beszédet tartott szex témakörben. Az 54 éves színésznő beszélt arról is, milyen a nemi életük férjével, a szintén színész Billy Cruduppal.

Személy szerint úgy gondolom, hogy a szex élvezetesebbé válik, ha megszabadulunk az olyan félelmektől, minthogy vigyázni kell, nehogy teherbe essen a nő. Hogy is van az a kifejezés? Üzleti célból zárva, szórakozásból nyitva. Inkább úgy kellene éreznünk, hogy ezt most magamért teszem. A kor előrehaladtával magabiztosabbnak kell lennünk, hiszen már van tapasztalat, bölcsebb vagy, nem az jár a fejedben, hogy ó, most lekapcsolom a villanyt.

A menopauzáról úgy beszélt, 36 évesen kezdte el először megtapasztalni a változókor tüneteit. És hogy szerinte mitől működik két ember között a szex? Szerinte a jó kommunikáció is fontos:

Bármilyen nehéz időszakon is mész keresztül, ha tudsz beszélni a pároddal, ha tudsz őszinte lenni, és igazán őszinte, elfelejtve a kínosságtól való félelmet, akkor rendben lesz. És ez valahol még izgató is tud lenni. Mármint, ha őszinte lehetsz: mert aztán a beszélgetés addig és addig megy, míg meglátjátok, hú, túl vagyunk a kínos helyzeten, most már jöhet a szórakozás.

Noha most kitűnő a kapcsolatuk, ők is nehezen csiszolódtak össze. 2017-ben találkoztak, idén júniusban házasodtak össze.

Kapcsolódó
Férjhez ment Naomi Watts
Hat éve vannak együtt Billy Cruduppal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik