Szórakozás

The Voice: Curtis magát százmilliós sportkocsihoz, Manuelt pedig szekérhez hasonlította mint coachot

RTL
RTL
A rapper nagyon szerette volna, ha Deák Rebeka hozzá kerül, de a versenyző inkább a fiatalabb kollégája csapatát választotta.

Tegnap startolt el az RTL-en a The Voice, ahol Deák Rebeka, művésznevén Becca is megfordult a színpadon. A versenyző a saját (év elején már ki is adott) dalával állt a coachok elé, akik mind megfordultak, hogy lássák őt: ekkor kiderült, hogy majdnem mindegyikükkel találkozott is már, egyedül Trokán Nórának kellett bemutatkoznia.

Curtis, Manuel és Trokán Nóra egyaránt jelezték, hogy szívesen dolgoznának együtt az énekesnővel, Miklósa Erika viszont azt mondta, bármennyire is nehéz kimondania, szerinte a „huszonéves nyikhaj” Manuel tudna neki a legtöbbet segíteni. Curtis ezt hallva azt tanácsolta a versenyzőnek, ha nyerni akar, inkább őt válassza edzőjének.

Deák végül Manuel mellett tette le a voksát, amihez Curtis ugyan gratulált, később úgy fogalmazott:

Érthetetlenül állok azok előtt a tehetségek előtt, akik annak ellenére, hogy megfordulok, nem engem választanak. Ez kábé olyan, mint hogyha egy százmilliós sportkocsit adnak, meg egy szekeret, és te inkább fölülsz a szekérre.

A műsorról szóló kritikánkat alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
The Voice: Curtis beszólogat, Manuel szigorú, ketten sírva nyomogatják a gombokat
Nem minden gombot kell folyton megnyomni, de az újrainduló The Voice első válogatója meglepően szórakoztató lett. A régi-új zenés tehetségkutató legnagyobb erénye, hogy kispórolták belőle a trashelőadókat. Tévékritika.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik