Szórakozás

Akarata ellenére tetoválták ki az egész arcát, most megváltozhat az élete

A floridai Taylor White jó pár évvel ezelőtt, huszonegy évesen egy olyan férfival járt, aki fizikálisan és szexuálisan is bántalmazta őt. Huszonegyedik születésnapjára a városban voltak tervei, de a férfinak egy másik ötlete támadt. Pár barátjukkal együtt leitatták a nőt, majd visszamentek vele a hotelbe. White emlékei homályosak az estéről, de a Ladbible szerint egy üres hotelszobában ébredt, méghozzá fájdalmak közepette. Amikor a tükörbe nézett, akkor látta, hogy szinte az egész arcát obszcén tetoválások borítják.

A tetoválásokat eleinte korrektorral próbálta elfedni, azonban egy nap a főnöke észrevett egy kilógó részt. A nő tetoválóként dolgozott korábban, a főnöke pedig felajánlotta, hogy eltakarja az arcán lévő ábrákat és szövegeket egy összefüggő területű tintával.

Hiába fogadta el az ajánlatot 2008-ban, a nő azóta sem talált munkát – ez hamarosan megváltozhat, ugyanis egy tiktokker segítséget nem ajánlott neki. Karridy Askenasy a nő egyik élőzésébe futott bele és megérintette, ahogy az a mentális betegségeiről mesél. A férfi felajánlotta, hogy kifizeti a tetoválás eltávolításának költségét – az egyik klinika a hír hallatán be is jelentkezett, hogy ingyen elvégzi a beavatkozást. Elvégre így nemcsak a tiktokkernek jó reklám ez a történet, de a klinikának is. A klinika vezetője elmondta, akár két évig is tarthat a teljes folyamat. A nő akkor már majdnem betölti a negyvenet.

@thedadbot It takes a Team! Go @💚Storm💚 ! Thank you @Removery Laser Tattoo Removal !! #bekind #mentalhealthawareness #tattoo #salvaginghumanity #fyp ♬ Emotional - Bang Nono

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik