Szórakozás

Először a nászútjukon nudiztak, most már saját „hotelje” van párnak

Az 54 éves Fiona és férje, az 51 éves Michael Discombe a közel harminc évvel ezelőtti nászútjukon hirtelen felindulásból úgy döntöttek, ellátogatnak egy görög nudista strandra, ez pedig oda nőtte ki magát, hogy már egy „hajóhotelt” üzemeltetnek, ahol nudisták szállhatnak meg, írja a Mirror.

A pár a görögországi látogatás óta bejárta a világ nudista helyeit, az Amerikai Egyesült Államokban és Thaiföldön is jártak. 2022-ben úgy döntöttek, eladják az otthonukat, vettek egy furgont, azzal pedig bejárták Európát úgy, hogy a lehető legtöbb naturista helyet útba ejtsék. Amikor visszatértek az Egyesült Királyságba, nem szerettek visszatérni a megszokott életükhöz, e helyett vettek egy csatornahajót, amin nemcsak ők élnek, de másokat is vendégül látnak.

A Mirrornak adott beszámolójukból kiderül, Franciaország és Spanyolország voltak a kedvenceik. Az angliai időjárás nem tette lehetővé, hogy a furgonban éljenek tovább, így döntöttek a csatornahajó mellett. A hajót két részre osztották, az egyik felében ők laknak, a másik pedig szálláshelyként működik. Mint kiderült, négy hónapot töltöttek a hajó felújításával.

Ha valaki kibéreli a helyeket, azzal kap egy körbevezetést Bath, illetve Bristol városában is, főznek rájuk, sőt: a nő masszírozza őket, a férfi pedig jógázni tanítja őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael Discombe (@nakedtravels1) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik