Szórakozás

Elképesztő átalakulása után Mariah Carey-hez hasonlítják a foghíjas sminkest

Magára csak catfish-ként hivatkozik.

Egy kanadai sminkes nem mindennapi átalakulásaival szórakoztatja követőit a TikTokon, akik többek közt Mariah Carey-hez hasonlítják őt – írja a Daily Mail.

Az edmontoni Sarah Andres gyakran tölt fel olyan videókat, ahol előtte-utána, vagy épp utána-előtte arcát láthatjuk – és a kettő közti különbség valóban szembetűnő.

Andres magát catfish-nek hívja, vagyis olyan személynek, aki a közösségi médián keresztül egy megtévesztő, a valóságnál sokkal jobb színben feltüntető képet mutat magáról (gyorstalpalónkat a catfishingről, situationshipekről és soft launch-ról ebben a cikkünkben olvashatod el). Bár a sminkben mutatott és a természetes arca közt valóban nagy a különbség, a catfishing jelensége az ő esetén csak akkor lenne helytálló, ha nem vállalná fel ugyanolyan vigyorral a több réteg festék nélküli arcát is. A legfeltűnőbb változást talán a tiktoker fogainak látványa okozza, ugyanis egy quadozás során elvesztette metszőfogait, amit a videók készítésekor műfogsorral pótol. Az autodidakta módon sminkelést tanult nő követői többször is elismerték a szakmájában mutatott tehetségét, és arra kérték őt, hogy készítsen oktatóvideókat.

@lashesandlosing 💗 #makeup #makeupremoval #transformation #transition #glowup #catfish #trending ♬ What Was I Made For? [From The Motion Picture "Barbie"] - Billie Eilish

Ajánlott videó

Olvasói sztorik