Szórakozás

TMZ: 50 Cent a közönségbe hajította a mikrofonját, homlokon talált vele egy nőt

Christopher Polk / Getty Images for iHeartMedia
Christopher Polk / Getty Images for iHeartMedia
A nő feljelentést tett.

50 Cent szerda este a Los Angeles-i Crypto.com arénában adott koncertet, ahol több alkalommal is hibás mikrofont kapott. Miután a sokadik eszköz sem működött megfelelően, a rapper a közönsége felé hajította a kezében lévő készüléket, ami a TMZ információi szerint fejbetalált egy nőt.

A lap forrásai azt mondták, 50 Cent nem a nőre célzott, egy hozzá közel álló illető pedig azzal védekezett, hogy utóbbinak nem is szabadott volna ott tartózkodnia, ahol a mikrofon végül landolt.

Mint írják, a sérült nő még a koncert estéjén feljelentést tett, és állítja, a rapper közvetlenül rá is nézett, mielőtt elhajította volna az eszközt. A rajongó az ütést követően kórházba került.

@polyboy.steezy 50 cent bust female with Mic at his concert #bryhana #power106 #fyp #foryou #50cent #foryou #fyp ♬ original sound

A nyáron egyébként Cardi B is hozzávágta a mikrofonját valakihez a koncertjén, ő viszont azért tette ezt, mert az illető lelocsolta valamivel. Bár ekkor is feljelentés történt, a rappernőt végül felmentették. A szóban forgó mikrofont később elárverezte, a befolyt 35 milliót pedig jótékony célokra ajánlotta fel.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik