Szórakozás

Kovács Patrícia 15 évvel fiatalabb szerelméről: Van köztük korkülönbség, na bumm

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Először nyilatkozott új párjáról.

Kovács Patrícia a Nők Lapjának adott interjút, melyben mesélt a gyerekkoráról, a színészetről és arról is, hogyan élte meg, amikor májusban tandemugráson vettek részt a párjával, Medveczky Balázzsal: 430 méter magasból zuhantak a mélybe.

Végiggondolod az életedet, tudod, hogy egy irány van innen, lefelé, és közben iszonyúan félsz, és azt leküzdeni, na az az iszonyatosan nagy hatalom. És akkor zuhansz egy percig kétszázhúsz kilométer per órás sebességgel, és ez olyan élmény, mint amikor megszületünk. Hiszen a biztonságos anyaméhből egyszer csak egy másik világban találjuk magunkat. Az lehet ilyen. Az is nagyon érdekes érzés, hogy abban a pillanatban, amikor zuhansz, senki és semmi nincs veled-körülötted

– magyarázta a színésznő, aki tavasszal nemcsak a saját ugrásáról, de a párjáéról is posztolt fotót az Instagram-oldalára, míg Medveczky egy videót is megosztott kettejükről, melyen jól látszott, hogy egy párt alkotnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Balázs Medveczky (@balazs_medveczky) által megosztott bejegyzés

Kovács a témával kapcsolatban elmondta, a válása után úgy döntött, nem kommunikál a sajtó felé a szerelmi és a magánéletéről, de a párjával bujkálni sem szeretnének.

A környezetünkben már jó ideje tudtak a kapcsolatunkról, de ez a közös ugrás akkora élményt adott mindkettőnknek, hogy úgy éreztük, közzé kell tennünk az Instagramon

– mondta a színésznő, aki a 15 évnyi korkülönbséggel kapcsoltban úgy fogalmazott:

Értem, hogy mindenkinek ez jut egyből az eszébe. De közben meg annyi történt csak, hogy van két ember, aki kapcsolódott. És igen, van köztük korkülönbség. Na bumm. Amikor a Korhatáros szerelmet forgattam, akkor is azt gondoltam, hogy se neme, se kora nincs a szerelemnek. Az vagy van, vagy nincs. Bútorboltba és étterembe megyünk, kutyát sétáltatunk, ülünk a villamoson, sorozatokat nézünk. Éljük az életünket – mint mindenki más.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik