Szórakozás

A Konyhafőnök: „Nincs benne alázat, nem szeretném, hogy itt legyen” – jelentette ki Dóri, miután úgy döntött, Rebekát hátráltatja

Rebeka másként vélekedett arról, miért ő kapta a nehezítést.

A Konyhafőnök tegnap esti adásában Dóri több előnnyel is élhetett: Rácz Jenővel együtt vásárolhatott be a piactéren, majd hátráltathatta is egy vetélytársát.

A versenyzőknek rakott krumplit kellett készíteniük, valakinek viszont úgy, hogy surimit, azaz halfej-maradékból készült virslit is használ az ételhez. Az illető kilétéről Rebeka dönthetett, aki többek asztalához is odasétált a kéretlen alapanyagtól, de végül Rebekánál állapodott meg.

Amennyit én eddig láttam Rebekából, se az élethez, se a főzéshez, se a versenyhez nem ugyanúgy viszonyulunk. Számomra fontos ez a verseny, és az egyik összetevője az alázat, és ő az egyetlen olyan versenytársam, akiben ez nincs meg. Engem ez nagyon zavar, nem szeretném, hogy itt legyen

mondta el később a döntése okát.

Rebeka minderről másként gondolkodott, ő úgy fogalmazott:

Számítottam arra, hogy Dóri nekem fogja adni ezt, egyrészt velem akart kibaszni, mert hogy jól főzök, másrészt két jó csaj, valamelyiknek távoznia kell.

Rebeka végül a nap végén ki is esett a versenyből, de alig akarta levenni a kötényét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik