Szórakozás

„Pszichiátriai eset vagy!” – követői kiakadtak Varga Viktor meztelen fotóján

Ódor Dorottya / TV2
Ódor Dorottya / TV2
A képen az énekes a wc-n ül és fogkefe lóg a szájából.

Varga Viktor közösségi oldala tele van megbotránkoztató tartalmakkal, hétfőn például egész sorozatot posztolt A 7. Napon az Úr is megpihent címmel. A fotókon az énekes reggeli, fogmosás, barkácsolás, zenélgetés, házőrzés, kerékpározás, lebegés, valamint sörözés közben pózolt, a képek mindegyikén „megpihenve”, csukott szemmel, alvást színlelve szerepel, kevés vagy semmi ruhában.

A fogmosós képen például teljesen meztelenül látható a wc-n ülve, a bejegyzés alatt pedig az énekes több követője is nemtetszését fejezte ki.

„Számomra ez már a döbbenet! Sajnálom, mint előadó művész, munkásságod példaértékű, de az ilyen megnyilvánulásaid, kedves Viktor, egyre sűrűbbek és elgondolkodtatók. Nem értem, miért van szükséged az ilyen fotók közzétételére. Magyarázd el, hátha megértem! Esküszöm, nem bántani akarlak, de nálam még mindig zöld az ég és kék a fű!” – írta egy kommentelő, míg egy másik úgy vélekedett: „Jó hangod van, szeretem a zenédet, de ez és az ilyen megnyilvánulásaid nem jók!”

Pszichiátriai eset vagy, kedves Vitéz Viktor!

– fejtette ki véleményét egy harmadik felhasználó.

Varga Viktor nemrég elárulta, tudatosan oszt meg kedélyeket borzoló tartalmakat a közösségi oldalán. Az okokról korábbi cikkünkben lehet olvasni:

Kapcsolódó
„A képeket fricskának szánom a prüdéria ellen” – Varga Viktor direkt borzolja a kedélyeket közösségi oldalán
Szerinte az „ősembersége” példát mutathat másoknak, hogy merjenek szabadok lenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik