Szórakozás

„A képeket fricskának szánom a prüdéria ellen” – Varga Viktor direkt borzolja a kedélyeket közösségi oldalán

Ódor Dorottya / TV2
Ódor Dorottya / TV2
Szerinte az „ősembersége” példát mutathat másoknak, hogy merjenek szabadok lenni.

Varga Viktor tudatosan oszt meg kedélyeket borzoló tartalmakat a közösségi oldalán, erről a Ripostnak beszélt. Az énekes úgy érzi, tökéletesen eltalálja a határt, ami még belefér az emberek tűréshatárába.

Nem akarok pénzt keresni a testemmel! Arra ott van az énekhangom, a zeném. A képeket fricskának szánom a prüdéria ellen. Elegem van a mai sznob, szürke világból! Én egy színes világban élek, amibe minden belefér, mindennek megvan a helye. Én megélem, amit adott pillanatban meg kell. (…) A képeimmel, megnyilvánulásaimmal az emberi tolerancia határán mozgok. A peremen sétálok. Ma a világ ott tart, hogy ennyi szexualitás belefér

– mondta az énekes, aki missziójának tartja, hogy változtasson azoknak az embereknek a hozzáállásán, akik nyitottak erre.

Szeretném, hogy az emberi felfogás változzon, segíteni azokon, akik fogékonyak rá. Az ősemberségem, multidimenzionalitásom példát mutathat, arra sarkallhat, hogy mindenki merje megélni a pillanatokat, merjen szabad lenni. Persze nem kell pontosan olyanná válni, mint én. Én egy karikatúra vagyok, azért, hogy látványos legyek. Nem volt tudatos, de így alakult. Ha az emberek csak pár százalékukban válnának olyanná, mint én, az már nagy eredmény, máris sokkal boldogabb életük lehetne.

Varga Viktor párjáról, Zsembera Liliánáról is beszélt, hogy ő mennyire nyitott erre az életstílusra.

Lili sosem lesz annyira olyan mint én, hiszen ő olyan, amilyennek neki lennie kell. De pont erre volt szüksége, hogy mi találkozzunk. Blokkolt volt a személyisége, amiből ki akart törni. Ebben tudtam neki segíteni. Most is vannak határai, de már tudja, hogy ezek hol vannak. Nekem nincsenek határaim

– szögezte le Viktor, aki amennyire csak lehet, kerüli a hétköznapi béklyókat, a bürokráciát egyenesen emberi hülyeségnek titulálta.

Szerintem még sosem adtam fel személyesen egy csekket sem. Utálom a bürokráciát, amit lehet, az interneten intézek, de kerülöm, amennyire csak lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik