Szórakozás

Varga Ádám az El Caminoról: Előtte nagyon komoly indulatkezelési problémáim voltak

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Igen agresszív volt és sokat verekedett a húszas évei elején.

Varga Ádám a napokban Hajós András és Linczényi Márkó YouTube-műsorában vendégeskedett, ahol egyebek mellett arról is beszélt, hogy fiatalkora óta egyfajta teljesítménykényszer-függősége van. Mint mondta, mindig szüksége van egy megoldandó feladatra, ha ugyanis nincs előtte ilyesmi, nem tud mit kezdeni magával.

Az elmúlt években megjárta a Celeb vagyok, ments ki innen! és A híd című túlélőrealityket, korábban pedig az El Camino nevű zarándokutat is teljesítette: ugyanis mint mondta, úgy érezte, utóbbival végre a maga ura lehet, és kikerülhet abból a biztonságos közegből, amit a szülei biztosítottak a számára.

Mielőtt elmentem a Caminóra, nagyon komoly indulatkezelési problémáim voltak. Nagyon agresszív voltam és nagyon sokat verekedtem, pont a húszas éveim elején. Nagyon gizda és nagyon hülye gyerek voltam. Valószínűleg ezek a frusztrációk már gyülemlettek bennem, és lehet, hogy ezért kell nekem mindig találnom valami teljesítménykényszert, amibe bele tudom nyomni ezt a fajta energiát, ami van bennem

– magyarázta a színész, aki szerint az is állhatott az agressziója hátterében, hogy már nagyon érlelődött benne az elszakadás iránt vágy.

Mikor először elmentem a Caminóra, az volt az első olyan dolog az életemben, amit már én fizettem magamnak. Azt én egy mérföldkőnek fogtam fel a gyermeklétem és a felnőttlétem között

– tette hozzá.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Az El Caminót egyébként korábban Istenes Bence is végigjárta.

Kapcsolódó
Istenes Bence szilveszter óta az El Caminón zarándokol
„Szeretném megtalálni a lelkemet.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik