Szórakozás

Szorcsik Viki szerint anyagiasak a mai fiatalok

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
Úgy véli, sokan szeretnének egy tehetős illető mellett rátalálni a szerelemre.

Ma délelőtt derült ki, hogy Szorcsik Viki vezeti majd a Power Of Love – A szerelem ereje című társkereső realityt, ami szeptemberben debütál a SuperTV2-n. Szorcsik a műsor kapcsán a csatorna stábjának adott interjút, melyben elmondta, egyelőre nem tudja, kik lesznek a párkereső versenyzők, ha viszont lehetősége nyílik arra, hogy a reality háziasszonyaként segítse az ismerkedésüket, mindenképpen megteszi majd, akár tanácsokkal is. Hozzátette viszont, hogy megvan a véleménye a fiatal generációról, már ami a pénzügyi igényeiket illeti.

Én azt gondolom, hogy a mai fiatalok – hogy finoman fogalmazzak, – anyagiasak. Nagyon sokan szeretnék a szerelmet úgy megtalálni, hogy egy tehetős ember mellett tegyék le a voksot. Tetszik, nem tetszik, ez van. Ez tény. Nemcsak én mondom, hanem mindenki tudja és látja

– magyarázta a műsorvezető, majd hangsúlyozta, nyilván vannak kivételek, de összességében úgy véli, manapság nagyon sokat számít, ki meddig tud nyújtózkodni anyagilag.

Nyilván, ha valaki feljön vidékről és szeretne előrébb lépni, akkor sokkal jobban preferálja azt, ha egy olyan partnert választ maga mellé, aki tehetősebb, aki rajta is tud egy olyat lökni, hogy átugrik bizonyos szakaszokat az életében, és egy sokkal igényesebb életet tud számára megteremteni

– tette hozzá Szorcsik, aki mint mondta, azt kívánja, hogy mindenki találjon párra, aki a műsorba jelentkezik.

Kapcsolódó
Párkereső reality indul Szorcsik Vikivel
Az ismerkedés mellett a taktikázás is nagy szerepet kap, a nagy összegű fődíjat ugyanis csak egy versenyző nyerheti meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik