Szórakozás

Polgár Tündéék fia éppen csak megérkezett Floridába, máris közölték vele, hogy evakuálniuk kell

Dani a hurrikán-útvonalának közepére érkezett meg.

Polgár Árpád és Polgár Tünde ma a Mokkában vendégeskedtek, utazásaikról meséltek a nézőknek. A műkereskedő egy ponton közbeszúrta, hogy a feleségével egész éjjel nem aludtak, és bár a műsorvezetők majdnem félreértették a dolgot, hamar tisztázta, hogy a fiuk miatt aggódtak.

Dani tegnap hajnalban indult el Floridába. Ilyenkor mindig nagyon izgulunk, mikor érkezik meg. És megérkezik, és egyből evakuálják. Ma, reggeli időben ki kell neki költözni

árulta el Polgár Árpád, mire a felesége hozzátette, a fiuk éppen a térségben tomboló hurrikán útvonalának közepére érkezett meg.

A műkereskedő szerint van rá esély, hogy az ő floridai házukat is elcsapja a forgószél. Bár mint mondta, eddig mindig szerencséjük volt, és végül elkerülte őket a hurrikán, káruk többször is keletkezett már miatta. Polgár Tünde például tavaly, az Ian nevű hurrikán pusztításakor mutatta meg a kedvenc partját a környéken (egy korábbi fotón), ami mint írta, akkor víz alá került a forgószél miatt, és a teljes szigetet evakuálni kellett.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik