Szórakozás

Dobó Kata: Volt olyan, amikor csak egy tornacipőnk volt, amit közösen hordtunk a húgommal

Bielik István / 24.hu
Bielik István / 24.hu
Volt idő, amikor úgy gondolta, a ruha teszi az embert.

Idén lett 25 éves a Joy, a jubileumi dátum alkalmából pedig Osvárt Andrea, Onódi Eszter és Dobó Kata is videós interjút adtak a magazinnak, korábbi lapszámokkal, nyilatkozatokkal nosztalgiázva. A minap jelent meg a Dobó Katával készült anyag, melyben előkerült egy 25 évvel korábbi interjú is, ahol a színésznő még úgy nyilatkozott, sokáig azt hitte, a ruha teszi az embert. Mint mondta, ma már egészen másként gondolkodik az öltözködést illetően.

Nyilvánvalóan nem ez jellemzi az embert, hogy mit visel. Most már inkább úgy fogalmaznám meg, hogy ez egyfajta hangulatjelentés a külvilág számára, többek között. Az aznap reggeli ruhaválasztásod. Illetve jellemzi mondjuk a te személyiségedet, a stílus maga, amit választasz

– magyarázta Dobó, aki szerint manapság már könnyebb az ízlésünknek megfelelően öltözködni, mint például két évtizeddel ezelőtt, hiszen az olcsótól a nagyon drága kategóriáig mindenhol meg lehet találni ugyanazt a stílust, még ha más anyagokból vagy szabással is készülnek a darabok.

Egy tinédzserkori történetét is felidézte a témával kapcsolatban: mint mondta, akkoriban nagyon vágyott egy koptatott farmerre, a szülei viszont nem engedhették meg maguknak, hogy ilyen jellegű holmikat vegyenek. Az édesapja viszont vásárolt egy új autót, amit fél évvel később elvert a jégeső, és bár próbálták takarókkal csökkenteni a károkat, a barackméretű jégdarabok miatt hepehupás lett a kaszni. A pénzből, amit aztán a biztosítótól kaptak, az édesapja vett neki egy olyan farmert, amit szeretett volna.

Addig nem tudtuk megengedni, hogy egyáltalán farmernadrágom legyen. Erre mindig nagyon szívesen emlékszem vissza, hogy megértette, nekem ez mennyire fontos volt akkor. De volt olyan időszak is, amikor mondjuk tornacipőből egy volt, a húgommal közösen, és akkor mindig el kellett dönteni, melyikünk veszi föl

– emlékezett vissza.

A teljes interjút ide kattintva lehet meghallgatni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik