Szórakozás

Cooky és párja lemondtak a harmadik babáról: Csak annyi gyereket vállalunk, amennyiről gondoskodni tudunk

TV2
TV2
A rádiós szerint a mai világban felnevelni három gyereket nagyon sok energia és pénz, ők pedig felelősségteljes szülőknek tartják magukat Szécsi Debórával.

Cooky és Szécsi Debóra hét éve vannak együtt, és bár esküvőjük nem volt, ez idő alatt egy család lettek, ugyanis született két gyerekük: a most öt és fél éves Kevin és a négyéves Nátán. A műsorvezető és táncosnő párja a Meglepetés legújabb számában meséltek családjukról, egyebek mellett arról is, nem terveznek harmadik gyereket.

Racionálisan kell nézni a dolgokat. A mai világban felnevelni három gyereket nagyon sok energia és pénz. A fiainknak minden lehetőséget meg szeretnénk adni, a harmadik gyereknek már nem biztos, hogy ugyanazt tudnánk nyújtani, amit nekik. Debivel felelősségteljes szülőknek tartjuk magunkat, ezért csak annyi gyereket vállalunk, amennyiről gondoskodni tudunk

– véli Cooky. A rádiós 26 éves menyasszonya háromgyerekes családban nőtt fel, van egy bátyja és egy húga.

Láttam a szüleimen, hogy mennyit kellett dolgozniuk azért, hogy nekünk mindenünk meglegyen. Mi a két gyereket tartjuk reálisan vállalhatónak. Szeretnék még én is dolgozni, megvalósítani az álmaimat. A versenytáncról lemondtam, hiszen két gyerek mellett már nem kivitelezhető, hogy visszatérjek a színpadra. A táncot csak profi szinten érdemes csinálni, fél gőzzel nem

– fogalmazott Szécsi Debóra, aki jelenleg leginkább influenszer-munkákat vállal, emellett egy közös vállalkozást is elindítottak párjával, ingatlanokat értékesítenek Dubajban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik