Szórakozás

Nagy Feró: Mintha szegényebbek lennének a gazdálkodók, és ezért kevesebb a buli

RTL
RTL
Idén nyáron kevesebb fellépése volt, mint korábban.

Nagy Ferót arról kérdezték a pénteki Reggeliben, hogy alakult az idei nyara. A Beatrice frontembere elmondta: voltak fellépései, de közel sem annyi, mint régen.

Valahogy egy kicsit mintha szegényebbek lennének a gazdálkodók, és ezért kevesebb a buli, ezt be kell vallani. Van olyan zenekar, aki ezt nem ismeri el, mi elismerjük. Nem 70 van, hanem csak 40, ami az azért nagy különbség

– mondta, majd elárulta: amikor nem koncertezik, akkor az unokáival tölti az idejét, akik hét napból négyet teljesen lefoglalnak az életéből.

A Beatrice 45 évét ünneplő decemberi nagykoncertről azt mondta, olyasmire szeretné megcsinálni, amilyen a budapesti Rammstein-koncert is volt, csak „magyar körülmények között”. Nagy Ferót lenyűgözte a német együttes fellépése: „Ilyet én még életemben nem láttam” – mondta.

Az énekes arról is beszélt, szeretné-e, ha az életéről film készülne.

Két-három álmodozó megkeresett, hogy csináljunk az életemről egy filmet. Én elmondtam, csak olyan filmben vagyok hajlandó részt venni, ami játékfilm, nem szociofilm. Nem igaz, de igazából elhiszed az egészet – egy ilyen filmet kell csinálni. Nem akarok dokumentumfilmet! Ki kíváncsi arra 40 évvel később, hogy kijött a rendőr és elvitt. Ez benne lehet attól még, de ne erről szóljon. A rock and roll arról szól, hogy imádunk zenélni, imádjuk a csajokat és imádunk piálni.

A teljes beszélgetést azt RTL oldalán lehet végignézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik