Szórakozás

Donald Trump súlya és magassága megegyezik Chris Hemsworthével, legalábbis Trump szerint

Fulton County Sheriff's Office / Handout / Anadolu Agency / Getty Images és Archives du 7eme Art / Photo12 / AFP
Fulton County Sheriff's Office / Handout / Anadolu Agency / Getty Images és Archives du 7eme Art / Photo12 / AFP
A letartóztatásakor felvett adatok alapján az exelnök és Thor testfelépítése nagyon hasonló.

Ahogy arról a 24.hu is beszámolt, Donald Trump feladta magát Georgiában, a Fulton megyei börtönben. Az egykori amerikai elnököt azzal vádolják, hogy társaival együtt megkísérelte a 2020-as elnökválasztás eredményeinek megmásítását. Trump alig húsz percig tartózkodott a börtönben, a 200 ezer dolláros óvadék kifizetése után már távozhatott is.

Rabosítási fotóját ő maga tette közzé, a magassága és a testsúlya azonban a letartóztatásakor felvett jegyzőkönyvből derülnek ki – számolt be róla a JustJared. A nyilvántartásban az áll,

Donald Trump 190,5 cm magas és 97,5 kg nehéz.

Egyes médiumok szerint ezek az adatok önbevallásból származnak, a számokat Trump maga diktálta be, valójában nem mérték meg őt a letartóztatásakor.

Érdekesség, hogy Chris Hemsworth szintén 190,5 cm és 97,5 kg, legalábbis egy nyilatkozata szerint ennyi volt, amikor az első Bosszúállók-filmet forgatta. A színész a Marvel-univerzumban Thort, a mennydörgés istenét alakítja. Hemsworth egy korábbi interjúban mesélte el, hogy a Hajsza a győzelemért című film kedvéért, melyben James Hunt Formula-1-es versenyzőt játszotta, négy hónap alatt több mint 13 kilótól szabadult meg, amit leginkább koplalással és kardióedzésekkel sikerült elérnie.

Kapcsolódó
Donald Trump feladta magát Georgiában, rabosítási fotó is készült róla
P01135809 számú fogolyként vették fel a nyilvántartásba az egykori amerikai elnököt, akit azzal vádoltak, hogy meg akarta másítani a 2020-as választási eredményeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik