Szórakozás

Bóza Roland Kollányi Zsuzsiról: Magánéletünk nincs, két hete nem láttuk egymást

Nemrég közös vállalkozást indítottak, és tervben van egy talkshow is, amit együtt vezetnének.

Kollányi Zsuzsi és A Konyhafőnök 2021-es évadának győztese, Bóza Roland júliusban árulták el, hogy lassan már egy éve járnak. Akkor azt mondták, még sosem aludtak együtt, hiszen külön-külön életekből érkeztek, és lassan haladnak – a gyerekeik miatt is, az énekesnőnek ugyanis három fia született az előző házasságából, míg a séfnek egy.

Bóza több mint egy hónappal ezelőtt azt nyilatkozta, egyelőre nem terveznek összeköltözést Kollányival, mostanra viszont meggondolták magukat. A séf a Blikknek adott interjút, melyben elárulta, idővel szeretnének majd közösen házat vásárolni.

Zsuzsi nemrég lett kész az új lakásával, de az már kicsi lenne ennyi embernek, ráadásul most költöztem Pestre, szóval még fél évig biztosan nem tudunk összebútorozni. A jövőben közösen szeretnénk egy nagyobb házat venni, és az is biztos, hogy Magyarországon maradunk, mivel itthon ismernek minket, itt működnek a vállalkozásaink is.

A séf hozzátette, mostanra már a gyerekeiket is bemutatták egymásnak az énekesnővel, a sűrű időbeosztásuk miatt viszont olyan még nem történt, hogy mind együtt tudtak volna programozni.

A pár egyébként egy közös vállalkozásba is belekezdett: 20-25 résztvevőnek rendeznek majd gourmet vacsoraesteket , ahol a séf főz, az énekesnő pedig dalokkal szórakoztatja a közönséget. Szeptember közepéig már beteltek az időpontok, onnantól viszont heti rendszerességgel várják majd a vendégeket.

Magánéletünk nincs, nagyon keveset tudunk találkozni, két hete nem láttuk egymást. Olyan, mintha távkapcsolatban élnénk, csak telefonon tudunk beszélni a rengeteg fellépés és meló miatt. Az a szerencse, hogy nagyon passzolunk egymáshoz, ugyanaz az érdeklődési körünk. Ez nem csak egy fellángolás, nem volt egyszerű az elején, mert családos ember voltam, amikor megismerkedtünk, ő viszont már egy éve vált, két éve tart a válóper

– magyarázta Bóza, majd kiemelte, együtt mindent meg tudnak oldani a kedvesével, a jövőben pedig egy közös talkshow-val is szeretnénk előrukkolni, ahol tabutémákat feszegetnének főzés közben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik