Szórakozás

Lassan egy éve járnak, de még nem terveznek összeköltözést Kollányi Zsuzsiék: Még friss a kapcsolatunk

Egyelőre a gyerekeiket sem mutatták még be egymásnak.

Kollányi Zsuzsi és A Konyhafőnök 2021-es évadának győztese, Bóza Roland a múlt héten adtak először közös interjút, melyben elárulták, hogy már lassan egy éve randiznak, arra viszont még nem volt példa, hogy együtt aludtak volna.

Mindketten elvált szülők, Kollányinak három fia született az előző kapcsolatából míg Bózának egy. Mint mondják, a gyerekeik érdekeit tartják szem előtt, és bár nagyon boldogok, semmit sem szeretnének siettetni. Egymás gyerekeivel már találkoztak, a fiúk viszont egyelőre még nem ismerkedhettek össze.

Szeretnénk mindent úgy intézni, hogy a gyerekeknek legyen idejük megszokni az új helyzetet. Én persze, már találkoztam Zsuzsi gyermekeivel, és ő is az én fiammal. Mindkét találkozás nagyon jól sikerült, idővel pedig majd a négy fiú is megismeri egymást

mondta a Blikknek a séf, hozzátéve: jelenleg az összebútorozást sem tervezik az énekesnővel, csak nemrég költöztek be az új otthonaikba.

Én most költöztem Székesfehérvárról Budapestre, a lakásomban még zajlanak a munkálatok, közben pedig igyekszem minél több időt tölteni a fiammal. Egyelőre nem tervezzük az összeköltözést, mert bár nagyon szeretjük egymást, még friss a kapcsolatunk. Mindennek eljön az ideje, kis lépésekben haladunk.

Mint kiderült, Bóza korábban lemezlovasként is dolgozott, a lapnak pedig elárulta, hogy a jövőben is szeretne visszatérni erre a vonalra a főzés mellett.

Zsuzsi remek szakácsnő, de szívesen lesi el tőlem a tippeket, trükköket. Tervezzük, hogy az ő vonalán is idővel belekezdünk egy közös projektbe. Tanítgat engem énekelni, de a tervek szerint én inkább az instrumentális vonalon mozognék, ő pedig ráénekelne az alapokra. Viszont az, hogy ezt mikor tudjuk megvalósítani, egyelőre a jövő zenéje, mert nagyon elfoglaltak vagyunk

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Kollányi Zsuzsi és A Konyhafőnök korábbi győztese lassan egy éve járnak, de még sosem aludtak együtt
Külön-külön életekből jönnek, és nagyon lassan haladnak mindenben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik