Szórakozás

VV Lissza lemezlovasnak állt

RTL2
RTL2
Korábban sokat szenvedett, mert nem tudta, mivel szeretne foglalkozni.

VV Lissza a minap az Instagram-oldalán osztott meg magáról néhány felvételt, melyek különböző szórakozóhelyeken készültek róla, miközben éppen zenét kevert a DJ-pult mögött. Az egykori villalakó posztjában arról írt, korábban sokat szenvedett amiatt, mert nem tudta, mi is érdekli igazán és mivel szeretne foglalkozni a jövőben, mostanra viszont biztos lett abban, hogy a zenével szeretne kiteljesedni.

Kicsit több mint 1 éve született meg az a gondolat a fejemben, hogy a zenélés az, ami tényleg érdekel és szívből csinálnám. Tavaly nyáron kezdtem bele, de ugye közbejött a ValóVilág, amit nem bánok, csak így sokkal több a rossz/bántó kommentet kapok. De ezzel nincs is semmi baj, mert számoltam vele

– magyarázta bejegyzésében, majd azt tanácsolta a követőinek, hogy soha ne adják fel az álmaikat, mert a kemény munkájuk előbb vagy utóbb, de biztosan kifizetődik majd.

Ne törődjetek a negatív emberekkel, csak azokkal, akik szeretnek és támogatnak, mert ők számítanak igazán! Hálás vagyok azoknak az embereknek, akik miatt ez létre jöhetett, támogatnak, segítenek! És ne felejtsétek: határ a csillagos ég! Bármit el lehet érni, csak legyen bennetek elég kitartás, alázat, és akaraterő!

– tette hozzá a ValóVilág 11. szériájának egykori szereplője, aki mostanra már a felhasználónevét is DJ Lisszára változtatta az oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@djlissza) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik