Szórakozás

Sebestyén Balázs Pálffyról: Szerintem egy borzasztó nagy félreértés az egész, ami ott történt

rtl
rtl
Mentegetni persze nem akarja.

Pálffy István hétfő este 13 év után tért vissza műsorvezetőként a képernyőre. A Napi Aktuálist vezette élőben a HírTV-n, ahol egyebek mellett egy olyan kijelentést is tett, miszerint

türelemmel kell lenni egy olyan betegség felé, mint a pedofiloké.

A csatorna az említett első adás után szerződést is bontott Pálffyval, a helyét átvevő M. Dobos Marianne kedden rendkívüli közleményt olvasott be a műsorban.

A Balázsék című rádióműsorban természetesen téma volt a műsorvezető tiszavirág-életű tévés visszatérése.

Nagy visszatérés volt. Egyébként jó jelenség az István a képernyőn, jó látni

– vágott bele a dolgokba Sebestyén Balázs, akit szakmai szemmel kifejezetten érdekel az ügy, hogy Pálffy fejében mi játszódhatott le:

Én megnéztem, szerintem egy borzasztó nagy félreértés ez az egész, ami ott történt. Gondolom, mire gondolhatott, de felmenteni nem akarom, csak nagyon rosszul fogalmazott. Nem is nagyon értem, mire akart ezzel kilyukadni a Pálffy, hogy legyünk türelmesebbek a pedofilok iránt, vagy hogy jutott el ehhez a gondolatmenethez.

Úgy folytatta:

Ez nagyon ritka, rúgtak már ki valakit ilyen gyorsan tévéből, rádióból? Persze, az ember sajnálja: szerencsétlen volt, rossz formában volt, nem úgy gondolta – nem akarom mentegetni, megpróbáltam megfejteni, megnéztem többször, milyen gondolatmenet alapján ment, mire akarhatott kilyukadni, mi volt a baj ezzel az interjúval, ez így szakmabeliként baromira érdekel. Hol csúszhatott el? (…) Nagyon jó volt a Márki-Zay vele szemben, megdöbbentő. Láttam vele egy-két interjút meg beszélgetést, láttam, hogy a pacák úgy ott van, jelen van. Vágott az esze, ez a fajta érvelés politikai viszonylatban ritka, hogy valaki így reposztoljon, kifejezetten ritka.

 

Havas Henrik kritikusabb hangot ütött meg az ügyről:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik