Szórakozás

Havas Henrik Pálffy menesztéséről: Most lefogadom, hogy lesz még a Pista külügyi államtitkár

rtl és hírtv
rtl és hírtv
Szerinte bravúr ennyi idő alatt megbukni.

Pálffy István hétfő este 13 év után tért vissza műsorvezetőként a képernyőre. A Napi Aktuálist vezette élőben a HírTV-n, ahol egyebek mellett egy olyan kijelentést is tett, miszerint

türelemmel kell lenni egy olyan betegség felé, mint a pedofiloké.

A csatorna az említett első adás után szerződést is bontott Pálffyval, a helyét átvevő M. Dobos Marianne kedden rendkívüli közleményt olvasott be a műsorban.

Az ügyre Havas Henrik a saját közösségi oldalán reagált Pista, ezt elbasztad! címmel.

Nem esett jól, hogy Pálffy Pistát – egykori kollégámat – egy nap után kirúgták a Hír TV-ből (jó, tudom, már írták, hogy a TV2-nél tárt karokkal várják), mert ennyi idő alatt megbukni, az azért bravúr (jó, tudom, hogy én csak hat napig voltam államtitkár, de én egészen más okok miatt mondtam le)

– kezdi posztját az újságíró. Szerinte a Pálffyval kapcsolatos mindennemű találgatás alaptalan.

Könyörgök, nehogy már valaki arra hivatkozzon, hogy a Pista megint piás volt és hülyeségeket hordott össze a pedofíliával kapcsolatban, mert ha ne adj’ isten, józan lenne, mi a francot keresne a Hír TV-nél? (Mostantól én is elkezdek inni – jobban, mint eddig –, hátha a Hír TV alkalmaz egy jól fizető műsorvezetői állásban. Sajnos, erre nincs esély, mert még részegen se tudnék annyi hülyeséget összehordani, ami a Hír TV-ben kívánatos. Na, szóval elképzelni nem tudom, hogy mit vártak a Pálffy Pistától a Hír TV-nél. Azt nyilván nem, hogy zseniális felkonferálásokat írjon a bejátszások elé, aztán tíz percen keresztül csináljon értelmes interjút bárkivel.

Havas magát is felhozta példaként: „Amikor Antall Józseftől megkérdezték, hogy miért éppen engem választott a hatvanadik születésnapi, ünnepi tv interjújára, azt mondta, hogy ,,Azért, mert ez az ember inspirál.” (…) Elnézést, de a Pálffy Pistát tényleg szeretem, nem ezt érdemelte! Miért nem a két államtitkár vezetett műsort? Az ugyancsak tökéletesen alkalmatlan Menczer és Dömötör! (…) Ui.: most lefogadom, hogy lesz még a Pista külügyi államtitkár, mert azért lássuk be, a Menczer Tomi még nála is gyengébb kés a fiókban!”.

Sebestyén Balázs sem hallgatott az ügyben:

Kapcsolódó

Pálffy egyébként néhány hete így nyilatkozott a – most már tiszavirág-életű – visszatéréséről:

Kapcsolódó
Pálffy István egy hónappal ezelőtt azt nyilatkozta, szerinte biztosan előkerülnek majd a karaktergyilkosok, ha visszatér a képernyőre
Egyetlen Napi Aktuális adást vezetett le hétfőn a HírTV-n, amit követően a csatorna azonnali hatállyal szerződést bontott vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik