Szórakozás

Harsányi Levente a párjáról: Ilyen nőt kívánok mindenkinek, de ő már az enyém

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
A műsorvezető úgy érzi, még az idén sor kerülhet a lánykérésre.

Harsányi Levente március végén nyilatkozott először arról, hogy hosszú idő után ismét kapcsolatban van, két hónappal később pedig be is mutatta Larát a Story magazin hasábjain.

A műsorvezető és kedvese most közösen adtak interjút a hot! magazinnak, melyben elárulták, nemrég közösen nyaraltak, és a gyerekeik is velük tartottak – derült ki a Bors szemléjéből.

Megerősödött a szerelmem! Ennyi időt még nem töltöttünk együtt így öten, de szerencsére nagyon jól sikerült. Úgy gondolom, egy nyaralás alatt minden kiderül a másikról: hogyan tudja megoldani a felmerülő problémákat, mennyire türelmes és a többi. Ezt úgy ugrottuk meg a kicsimmel, Larával, hogy ott voltak a gyerekeink is! Nagy egymásra találás volt ez a nyaralás

– árulta el Harsányi.

A műsorvezető saját bevallása szerint talán sosem volt még ilyen boldog, és mint mondja, a kedvese mellett türelmet is tanult. Fontosnak tartják, hogy mindent megbeszéljenek, és bár nincs sok nézeteltérésük, ha bármi ilyesmi felmerül, leülnek, és kulturáltan megvitatják a dolgot.

A következő nagy lépés majd tőlem lesz a szerelmem, Lara irányába, de még ő sem tudja, mert meglepetés lesz. Ha minden ilyen jól alakul, akkor még idén megtörténik ez! Ilyen nőt kívánok mindenkinek, de ő már az enyém! Imádom benne, hogy mindig talál valami jó programot, de azt is élvezem, amikor csak csöndben ülünk egymás mellett, miközben összeér a vállunk. Ha egyedül szeretnék lenni, akkor is vele vagyok, mert mi ketten vagyunk egyek

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Harsányi Levente megmutatta a barátnőjét
Azt már most tudják, ki lesz a tanújuk, ha esküvőre kerül sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik