Szórakozás

Harsányi Levente megmutatta a barátnőjét

Azt már most tudják, ki lesz a tanújuk, ha esküvőre kerül sor.

Harsányi Levente március végén nyilatkozott arról, hogy hosszú idő után megismerkedett egy nővel, akivel „alakulóban van valami”.

A műsorvezető most a Story hasábjain mutatta meg Larát, akivel egy közös barátjuk partiján találkoztak. Harsányi a lapnak elmondta, hogy egy születésnapi bulival kezdett aznap este, és semmi kedve nem volt tovább menni a szóban forgó eseményre.

Hulla fáradt voltam, úgyhogy beültem egy taxiba, és hazamentem. Már a bejárat előtt voltam, amikor hívott Hajas Laci barátom, hogy hol vagyok, mindenki rám vár.

A műsorvezető végül hagyta meggyőzni magát. Mint mondta, kedvetlenül érkezett meg az összejövetelre, a ház felé igyekezve még el is esett a jeges úton, de végül nem bánta meg, hogy odaért.

Bár Levi mindent megtett, hogy felhívja magára a figyelmet, folyamatosan körülöttem sündörgött, felkért táncolni, de én leginkább csak a barátnőmmel beszélgettem. Viszont az tagadhatatlan, hogy egyből megvolt a kölcsönös szimpátia. Mi több, amikor először megcsapott az illata, tudtam, hogy ő lesz a végzetem

– mondta a lapnak Lara.

Harsányi másnap üzenetben vette fel vele a kapcsolatot, majd két hét múlva megejtették az első randevújukat is. Mint mondják, egyelőre nem gondolkodnak összeköltözésen, de komolyan tervezik egymással a jövőjüket. Abban már most mindketten biztosak, ha esküvőre kerül sor, az egyik tanújuk Hajas László lesz.

Lara azt is megosztotta az olvasókkal, hogy van egy hétéves lánya, aki jól kijön Harsányi Leventével, illetve a fiaival is.

Egy szülő számára nyilvánvalóan első számú, hogy a választottja jól kijöjjön a gyermekével, de úgy érzem, eddig minden »kanyart« jól bevettünk, és szépen lassan összeállnak a kirakós darabjai. Az biztos, hogy tökéletesen összepasszolunk!

– tette hozzá Lara, aki a munkájában is hasonló érdeklődést mutat, mint a párja. Ő Németországban épített magának karriert, ahol született: műsorvezetőként és riporterként dolgozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik