Szórakozás

Tóth Vera: Tudom, hogy sokan nem értenek ezzel egyet, de én mindig hittem a házasság szentségében

Bielik István / 24.hu
Bielik István / 24.hu
Az énekesnő azt is elárulta: férjével kisbabát szeretnének, de ha nem jönne össze, Hannaróza akkor is ott lesz nekik.

Tóth Vera és Pauli Zoltán augusztus elején házasodtak össze. Az énekesnő a minap a Tényeknek mesélt a nagy napról, és elmondta: még nem teljesen fogta fel, hogy feleség lett, de érzi a változást a kapcsolatában, ami szerinte a házasságkötésnek köszönhető.

Azt gondolom, hogy a házasságnak van súlya. Tudom, hogy nagyon sokan nem értenek ezzel egyet, de én mindig hittem ennek szentségében és súlyában. Nem az van, hogy kiválasztottalak téged, hogy te vagy a csajom, én meg a pasid, hanem az életemet adom a kezedbe. Szerintem ez a legszebb dolog a világon, amivel megtisztelheted a másikat és magadat is

– magyarázta Tóth Vera, aki elmondása szerint rögtön tudta, hogy Pauli számára a nagy ő.

Belenéztem a szemébe, és valami ősi, nagyon zsigeri érzésem volt, hogy ő az igazi, aki marad, akár életem végéig is. Ezt nem tudom kijelenteni, mert az embernek az élete annyi mindent hozhat. Lehet, hogy tíz év múlva kiábrándulunk egymásból, és azt mondjuk, hogy akkor én erre, te meg arra. Ez is előfordulhat, de nem erre rendezkedem be.

A riportból kiderült, a családalapítás korábban is szóba jött már köztük a férjével, de az élet mindig felülírta a terveiket.

Mind a ketten benne vagyunk már a korban, reméljük, összejön. Ha meg nem, akkor ott van a kis Hannaróza, akit majd tejben-vajban fürösztünk, meg a család gyerektagjait. De ezzel sincs elvárásom, tehát nem kell mindenáron szülővé válni, vagy abba belerokkanni, ha esetleg mégsem jön össze. De mind a ketten arra vagyunk berendezkedve, hogy lesz gyermekünk. Szerintem Zoli nagyon jó apuka lesz, én meg nagyon jó anyuka, mert zsigerileg bennem van az anyukavér

– fogalmazott az énekesnő, utalva unokahúgára, Tóth Gabi és Krausz Gábor hároméves kislányára, Hannarózára.

Ha valaki lemaradt volna róla, utóbbi páros nemrég jelentette be a szakítását, szakmai életük azonban sínen van:

  • a séf a TV2-n lesz látható hamarosan egy gasztroműsorban,
  • az énekesnő pedig augusztus 20-án megszegte a Szent István napi kenyeret és a Fricska Táncegyüttessel is letolt egy fellépést.
Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik