Szórakozás

Tóth Vera a húgáról: Próbáljuk meg minél kevésbé elítélni őt, és megérteni, ha egy kapcsolat nem működik, el kell engedni

Bielik István / 24.hu
Bielik István / 24.hu
Azt mondja, már aludni sem tud, annyira fáj a gyomra attól a rengeteg támadástól, amit Tóth Gabi kap.

Tóth Vera a minap a Tények Plusz stábjának adott interjút, melyben a húga, Tóth Gabi válásáról is megszólalt. Mint mondta, az egész családot megviseli az a rengeteg gyűlölet, amit a testvére kap az elmúlt időszakban.

Ha kiutálkoztátok magatokat, akkor kérlek, hagyjátok abba, mert már nagyon-nagyon rossz. Már nem tudunk aludni sem. Tudom, hogy nem kell minket sajnálni, de attól még nem kell áldozatnak lennie minden pillanatban. (…) Gyakorlatilag én sem alszom már, annyira fáj a gyomrom attól, hogy őket bántják, és ahogyan kifilézi őket a sajtó. Ha engem szeretnek, csak a rám való tekintettel legalább ne csinálják velük ezt. Már az egész családunk erről beszél, és állandóan próbálunk megoldásokat találni, hogy hogyan tudjuk magunkat stresszmentesíteni

– mondta az énekesnő, hozzátéve: talán egyesek furcsának találják majd a szavait, hiszen nemrég ment férjhez, de úgy véli, ha valami nem működik, azt nem kell erőltetni, egy kisgyerek miatt sem, szerinte ugyanis ha a szülők kényszerből maradnak csak egymás mellett, azt a gyerekük is megsínyli.

Próbáljuk meg minél kevésbé elítélni őt. És megérteni azt, hogyha egy kapcsolat nem működik, nem megy már kettő ember között, akkor azt el kell engedni. Ilyenkor vagy idő előtt, vagy egy bizonyos idő után biztos, hogy érkezik mindenki életébe egy másik pár, és onnantól kezdve ők már külön folytatják az útjukat a saját boldogságukba.

Tóth Vera kijelentette, szerinte mind a húga, mind pedig Krausz Gábor meg fogja oldani az életét a jövőben, azoknak pedig, akik Hannaróza miatt aggódnak, azt üzente, ne legyenek kétségeik afelől, hogy a kislány nagyon kiegyensúlyozott, és remek család veszi körül. Ami pedig Tóth Gabit illeti, nővére szerint az énekesnő már megszokta, hogy a vele kapcsolatos történések mindig a figyelem középpontjába kerülnek, de szerinte már kezd elfáradni.

A teljes interjút ide kattintva lehet meghallgatni.

Mint ismeretes, Tóth Gabi és Krausz Gábor közel két héttel ezelőtt jelentették be a közösségi oldalaikon, hogy hat év után véget ért a kapcsolatuk. Mindezt egy majdnem teljesen egyforma közleményben tudatták a világgal, Krausz Gábor viszont a saját írásában kiemelt valamit, amit az énekesnő nem használt fel a saját posztjában.

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet

– fogalmazott a séf.

Tóth Gabi egyébként a múltban és a jelenben is több fellépést vállal(t) a Fricska Táncegyüttessel, a szakítás bejelentésének másnapján egyikükkel, Papp Máté Bencével jelent meg egy eseményen, ahol közös fotó is készült róluk – ezt Pócs János fideszes politikus osztotta meg a Facebook-oldalán. Tóth Gabi a történtek kapcsán úgy fogalmazott egy hétvégi koncertjén: sok támadást kap, amiért mer önmaga lenni, szabadon szeretni és felvállalni magát.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik