Szórakozás

Elfogatóparancsot adtak ki a több realityt is megjárt Ivi Angel ellen

RTL
RTL
Legutóbb például Zsolt gazda jelöltje volt a Házasodna a gazdában.

A police.hu nyilvánosan elérhető adatai szerint Némethy Ivettet (születési nevén: Hindiová Ivett) 2023. augusztus 21-e óta csalás miatt elfogatóparancs alapján körözik, szúrta ki a story.hu.

Az Ivi Angel néven is ismert 48 éves szlovák nő akár valóságshow-szédelgőnek is nevezhető, mivel több műsort is megjárt már a magyar csatornákon.

  • Először az Ádám keresi Évát című 2016-os műsorban, a Viasat pucér realityjében tűnt fel, ahol a játékosok meztelenül ismerkedtek egymással.
  • A Séfek Séfe 2021-es évadában főzőtudását csillogtatta meg,
  • legutóbb pedig Zsolt gazda jelöltje volt a Házasodna a gazda tavalyi évadában.

Ezen kívül többször fellépett énekesként a Budapest TV-n, 2018-ban pedig megjelent saját, Herceg a fehér lovon című száma, melyben Pintér Tibor is szerepelt. Emellett műsorvezetőként részt vett a Zámbó Jimmy Emlékkoncerten.

Más reality-szereplővel is kapcsolatba került, méghozzá a Házasság első látásra című műsorból ismert Papp Róberttel. A férfi 2017 elején anyakönyvvezető előtt vette feleségül a társkereső showban megismert kedvesét, a frigyük viszont nem bizonyult tartósnak, novemberben ugyanis már arról szóltak a hírek, hogy Ivi Angellel kerültek olyan közel egymáshoz, hogy a házasságot fontolgatták. A jelek szerint viszont ez a kapcsolat sem tartott örökké.

Frissítünk!

Ivi Angel jogi képviselője, dr. Panker Szilárd a délután folyamán szerkesztőségünknek megküldött levélben jelezte, hogy ügyfele lekerült a rendőrség körözési listájáról, mivel a neve elve tévedésből került fel oda. Az ügyvéd levele szerint a X. Kerületi Rendőrkapitányság az állandó budapesti lakcímén nem találta Némethyovát, mert életvitelszerűen már évek óta Tatán él, a múlt hét folyamán viszont adategyeztetés céljából megjelent a rendőrségen, ahonnan szabadon távozhatott. Az ellene kiadott elfogatóparancs okán ugyancsak megjelent az intézményben, majd szintén szabadon távozhatott.

Az ügyvéd szerint a X. Kerületi Rendőrkapitányság feltehetően egy adategyeztetési hiba folytán rossz telefonszámon kereste Némethyovát, ennek okán sem telefonon nem érték el, sem pedig a budapesti lakcímén nem találták, ezért feltételezhették, hogy bujkál. Hangsúlyozta, hogy ezzel szemben az igazság az, hogy ügyfele mindvégig a hatóság rendelkezésére állt, és jelenleg is együttműködik.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik