Szórakozás

„Folyamatos volt a konfliktus” – Laár András elmondta, miért távozott a L’art pour l’art Társulatból

Berecz Valter
Berecz Valter
Eddig még nem beszélt az okokról.

A Blikk készített interjút Laár Andrással, aki tavaly hagyta ott a L’art pour l’art Társulatot. Azt mondja, nem a döntés volt nehéz, hanem elhatározza, mikor lépje azt meg: „Ám a Covididőszak alatt minden előadó alól akarva akaratlanul is kicsúszott a talaj, és miután a legnehezebb két év lecsengett, azt éreztem, már nem engem terhel a felelősség, hogy a jövőben tovább tud-e működni a társulat vagy sem”.

Ellentmondás volt a társulat elvárásai és a munkám között. Én több projektben is benne vagyok, és gyakran előfordult, hogy másra kellett az idő. Ez pedig folyamatos konfliktust eredményezett. A KFT zenekar és a L’art pour l’art Társulat menedzserei között éveken keresztül ment az alkudozás, hogy épp melyik fellépésen tudok ott lenni és melyiket kell kihagynom. Ez nagyon megterhelő volt, de most már túl vagyok ezen a problémán, és senkire nem haragszom. Viszont a társulat tagjaival már nem igazán tartom a kapcsolatot.

Az interjú végén szóba került a Karinthy-gyűrű kérdése is, amit Galla Miklósnak ajándékozott.

Mikinél van a Karinthy-gyűrű, és addig nála lehet, amíg vissza nem kérem, amit nem tervezek megtenni. Egyrészt mert nem hordok gyűrűt, másrész pedig mert a Gallának sokkal jobban kell, mint nekem. Én személy szerint örülök is annak, hogy ez így alakult, mivel ennek a hosszú huzavonának köszönhetően összefonódott a nevem a Karinthy nevével és humoristaként ez az igazi jutalom.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik