Szórakozás

Britney Spears a válásáról: Feltétel nélkül kell szeretni, nem feltételekkel!

Kevin Winter / Getty Images
Kevin Winter / Getty Images
Vajon célozgat valamire?

Válik Britney Spears és férje, Sam Asghari. Hat évet voltak együtt, házasságuk azonban csak egy évet bírt ki. A színészi babérokra törő férj már nyilatkozott egy sejtelmeset, miképp most az énekesnő is.

Spears az Instagramon tett közzé egy hosszú szöveget egy meglehetősen zavarba ejtő videó mellett:

Mint mindenki tudja, Hesam és én már nem vagyunk együtt. 6 év hosszú idő ahhoz, hogy együtt legyünk valakivel, ezért egy kicsit megdöbbentem, de… nem azért írok, hogy megmagyarázzam, mi történt, mert ez őszintén szólva senkire nem tartozik. De őszintén szólva, nem bírtam tovább a fájdalmat. Valamilyen telepatikus módon annyi üzenetet kaptam a barátaimtól, ami megolvasztja a szívemet, és ezt köszönöm. Túl sokáig játszottam az erőset, az Instagramom talán tökéletesnek tűnik az életem, de messze van a valóságtól – és azt hiszem, ezt mindannyian tudjuk. Szeretném megmutatni az érzelmeimet és a könnyeimet, hogy hogyan érzek valójában, de valamiért mindig is el kellett rejtenem a gyengeségeimet! Ha nem lennék apukám erős katonája, akkor elküldenének olyan helyekre, ahol orvosok kezelnének. De akkor volt a legnagyobb szükségem a családra. Feltétel nélkül kell szeretni… nem feltételekkel! Szóval olyan erős leszek, amennyire csak tudok és megteszek minden tőlem telhetőt

fogalmazott az énekesnő.

Hogy a „játszotta az erőset Instagramon” és a „feltétel nélkül kell szeretni, nem feltételekkel” mondatok mennyire szándékosak (Krausz Gáborra hajazva), és mennyire áll azok megfogalmazása mögött Spears vagy a sajtósa, a legizgalmasabb kérdések most.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik