Szórakozás

MC Hawer Benyó Miklósról: Több énekes is felajánlotta, hogy fellépne velem helyette, de őt nem lehet pótolni

Szabó Lilla
Szabó Lilla
Ideiglenesen sem.

Benyó Miklós, az MC Hawer és Tekknő formáció tagja a napokban szívinfarktust kapott, kollégája, Koczka Géza szerint élet-halál között lebegett. Benyót megműtötték, miután pedig felébredt, többször is nyilatkozott az állapotáról: legutóbb azt mondta, mihamarabb szeretne visszatérni a színpadra, ami reményei szerint öt-hat héten belül be is következhet, persze csak folyamatos orvosi felügyelet mellett.

MC Hawer a minap az Instagram-oldalán szólt a rajongóikhoz, illetve zenészkollégáihoz is, utóbbiak közül ugyanis elmondása szerint többen is jelentkeztek nála az elmúlt időszakban, jelezvén, Benyó Miklós távollétében szívesen színpadra állnának vele.

Az utóbbi időkben több énekes is felajánlotta, hogy szívesen fellépne velem a Miki helyett. Nagyon kedvesek, de én úgy gondolom, hogy Őt nem lehet pótolni. Ideiglenesen sem. Az Ő hangja páratlan és utánozhatatlan. Megvárjuk a felépülését és onnan folytatjuk, ahol abba kellett kicsit hagynunk 23 együtt töltött sikeres év után. Először, és remélem, hogy utoljára

– írta közös fotójuk mellett.

Mint kiderült, Benyó mostanra hazatérhetett a kórházból, ezt a párja, Császár Adrienn árulta el a Blikknek. Elmondása szerint miután megérkeztek az otthonukba, a kedvese rögtön lefeküdt aludni, mostanában ugyanis igen fáradékony. Hétfőn együtt utaznak majd Balatonfüredre, hogy az énekes megkezdje négyhetes rehabilitációját a szívkórházban.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik