Szórakozás

Benyó Miklós: Az orvosok figyelmeztettek, van esély, hogy újra infarktust kapok

Egyelőre nem engedik haza a kórházból.

A kórházban fekvő Benyó Miklóst elérte a Blikk, az MC Hawer és Tekknő formáció tagja hírt adott állapotáról a lapnak. Mint ismeretes: szívinfarktust kapott a napokban, élet-halál között lebegett kollégája, Koczka Géza elmondása szerint.

Szerettem volna mihamarabb hazatérni, de az orvosok figyelmeztettek, hogy van esély arra, hogy újra infarktust kapok, ne kockáztassak. A szerdai röntgeneredményeim viszont negatívak lettek, ahogy az ultrahang is. Még konzultálnom kell az orvosokkal, de a leletek alapján úgy tűnik, kicsi az esély egy újabb szívrohamra. Az orvosok nem is értik, hogyan kaphattam infarktust, hiszen nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, mindig is egészséges életmódot folytattam. Talán ennek is köszönhető, hogy a kritikus huszonnégy óra után most már jól vagyok. Mihamarabb visszatérnék a színpadra, ami, folyamatos orvosi felügyelet mellett reményeim szerint öt-hat héten belül bekövetkezhet.

A mulatós zenész azt mondja, időben sikerült elvégezni rajta a műtétet.

Azt hiszem, az, hogy mi történt velem, csak a későbbiekben fog lecsapódni, habár most is érzek olyan dolgokat, amiktől néha lelkileg nem vagyok jól. Pánikbetegséggel küzdök, ami nem könnyíti meg a helyzetet, de abban a pillanatban, amikor az infarktust kaptam, fel sem fogtam, min megyek keresztül.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik