Szórakozás

Köcse György az ismerkedésről: Ha egy nő jeleket küld, az rendben van, de ne ő legyen a hódító

RTL
RTL
A táncos a klasszikus szerepben hisz.

Köcse György nemrég a story.hu-nak adott interjút, melyben arról mesélt, hogyan változott meg a gondolkodásmódja a válása után. Mint mondta, korábban konkrét elképzelése volt arról, milyennek is kell lennie egy ideális párkapcsolatnak, és görcsösen igyekezett is megfelelni az általa megálmodott képnek – arról, hogyan kell történnie a megismerkedésnek, az összeköltözésnek vagy éppen a családalapításnak.

Ezek az előre megtervezett dolgok és a folyamatos kompromisszumok elhomályosították a valódi énemet. Ha most lesz párom, azt szeretném, ha önmagamért szeretne, és ne pusztán azt a bálványt kergessük, amit együtt megterveztünk

– mondta a portálnak.

A táncos egyébként jelenleg a Celebrandi című társkereső reality egyik szereplője. A műsor kapcsán úgy fogalmazott, örül, hogy általa lehetősége nyílt megmutatni a személyiségét és a belső értékeit, korábban ugyanis, a Dancing with the Starsban erre nem volt meg a platformja.

Amíg akkoriban a hölgyektől általában testiségre irányuló üzeneteket kaptam, addig most nagyrészt ismerkedni, beszélgetni akarnak, rám kíváncsiak. Egy férfi mindkettőnek örül, de én utóbbinak sokkal jobban. Ami a hódítást illeti, én a klasszikus szerepekben hiszek, a férfi kezdeményezzen. Ettől függetlenül vallom, hogy mindig a nő dönt. Ha jeleket küld, az rendben van, de ne ő legyen a hódító

– jelentette ki.

Köcse György egyébként több min 10 évig volt együtt a szintén táncosként tevékenykedő Stana Alexandrával. 2021 őszén 5 hónappal az esküvőjük után jelentették be a szakításukat.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik