Élet-Stílus

Celebrandi: „Úriember ilyenre nem válaszol” – felelte Köcse György, mikor arról kérdezték, fizikailag beteljesült-e már a szerelmük Danicával

Szűkszavúan nyilatkozott arról, mi is történt köztük a legutóbbi randijukon.

Köcse György jelenleg egy Danica nevű nővel ismerkedik a Celebrandi című társkereső realityben. Bár a táncos kezdetben úgy érezte, nincs meg közöttük az általa várt szikra, miután a műsort vezető Puskás-Dallos házaspár felvilágosította, hogy az ő kapcsolatuk sem zökkenőmentesen indult, úgy döntött, ad még egy esélyt a dolognak. Ezt követően egy aktív randevún vettek részt, ahol az évad első csókja is elcsattant közöttük. Köcse az említett randevút 10-ből tízesre értékelte.

A páros később ismét találkozott, ekkor már jóval több csókot is váltottak. A táncos a tegnap esti adásban mesélt is az élményeiről Puskás-Dallos Bogiéknak, bár igencsak szűkszavú maradt a konkrétumokat illetően.

Szerintem van egy ilyen kölcsönös vonzalom kettőnk között, de az, hogy ez mennyire mély érzésű dolog, az még számomra nem derült ki

– mondta a házaspár érdeklődésére Köcse, aki később úgy fogalmazott: tetszik neki, hogy a jelöltjével akárhányszor találkoznak, mindig előre tudnak lépni. Ennek nyomán kialakult közöttük egy kölcsönös tisztelet, illetve szeretet, szerelemről viszont egyelőre nem tudott beszámolni.

Amikor Puskás-Dallosék arról kérdezték, mi volt az a plusz, ami miatt a táncos a legutóbbi randit 11-re értékelte, a következő párbeszéd zajlott le:

– Tizenegynél volt több csók.
– De ez még csak több csók, még mindig.
– Ez még igen. Ez egy olyan többcsókos randi volt.
– Tehát akkor ez… fizikailag még nem teljesült be ez a szerelem.
– Hát erre nehéz válaszolni, mert azt szokták mondani, úriember ilyenre nem válaszol

hangzott a beszélgetés, melynek végén Köcse közölte, az utóbbi mondatát mindenki tegye oda, ahová akarja.

Kapcsolódó
Celebrandi: Köcse Györgyék randevúján csattant el az évad első csókja
Pedig a táncos korábban úgy érezte, nincs meg közöttük a kellő szikra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik