Szórakozás

Valentin-napi édességként ürüléket küldött Leonardo DiCapriónak és Jared Letónak egy lelkes környezetvédő

Nem a rosszindulat motiválta.

Megszületett az ítélete annak a férfinek, aki Valentin-napi édesség felirattal több mint 20 darab emberi ürüléket tartalmazó csomagot adott fel Leonardo DiCapriónak és Jared Letónak címezve.

A magát férfiként azonosító, Fülöp-szigetekről származó Veronica Grey-t óvadék ellenében, két éves jó magaviselet feltétele mellett szabadlábra helyezték – írja a Daily Mail.

Az Ausztráliában feladott bizarr küldeményeket egy postai dolgozó fedezte fel, miután az egyik lefagyasztott fekáliát tartalmazó csomag szétrepedt. Grey ügyvédje szerint a férfi azért küldött ürüléket a színészeknek, mert hozzá hasonlóan ők is szívügyüknek tekintik a környezetvédelmet. A pszichiátriai jelentés megállapította, hogy a férfi mentális károsodás miatt nem mérlegelte tettének következményeit, de a bűnismétlés kockázata nem áll fenn. A bíró szerint, noha Grey világnézete kívül esik az elfogadott normákon, nem rosszindulat motiválta őt.

Miután a férfi megkapta az ítéletét, megáldotta a bírót, és köszönetet mondott mindenkinek, aki együttérzően bánt vele, valamint elismerte, hogy hibás döntést hozott a csomagok feladásával.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik