Szórakozás

Kilyukasztotta szülei óvszerét, így született meg a testvére

Az amerikai nő 25 évig élt együtt a titokkal.

Bár az óvszer az egyik legbiztosabb módja a nem kívánt terhességek megelőzésének, de még ez sem nyújt száz százalékos védelmet – kiváltképp, ha a korábban már kívánt terhességből született gyermek egy tűvel átszurkálja a szülők fiókjában talált darabot.

Egy amerikai nő, Keely nemrég bevallotta, hogy húgának fogantatása sem a véletlennek volt köszönhető – hanem neki.

A már szintén többgyermekes anyuka egy TikTok-videóban fedte fel titkát, amit 25 évig őrzött. Keely azzal kezdte vallomását, hogy bocsánatot kért szüleitől, habár azt egy percig nem bánta meg, hogy lett egy testvére.

A legjobb barátnőmmel bementünk anyu és apu hálószobájába, amikor fiatalabbak voltunk, és az éjjeliszekrényen volt néhány fényes csomag. Nem tudom, honnan tudta a barátom, de elmagyarázta, hogy azok ott óvszerek, és mi célból szokták a felnőttek használni.

Ennek a tudásnak a birtokában, és az éjjeliszekrényen talált varrótűnek köszönhetően Keely-ben nem maradt kétely afelől, hogy mit kell tennie. Hat hónappal később pedig érkezett a bejelentés.

Anyukám elmondta, hogy terhes, és én annyira boldog voltam.

idézi Keely-től a Daily Mail, aki hozzátette, anyukája még évekkel később is azt mondogatta, hogy nem érti hogyan történt, hiszen ők nagyon óvatosak voltak.

@mama__kee @Sam Myrick I’m sort of responsible for your existence. #sister #fyp #sorrynotsorry ♬ original sound - Keely💖🤗

Az ilyen történetek nem is olyan ritkák, mint elsőre gondolnánk: korábban egy olyan párról írtunk, akik az „ördögi géniusznak” nevezett macskájuknak köszönhetik második gyermekük megszületését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik