Szórakozás

Emma Heming Willis: Nem vagyok jól, de a legjobbat kell kihoznom magamból

Dia Dipasupil / WireImage / Getty Images
Dia Dipasupil / WireImage / Getty Images
Úgy véli, Bruce Willis sem szeretné, hogy másként éljen.

Bruce Willis családja tavaly márciusban jelentette be, hogy a színésznél afáziát diagnosztizáltak, ezért felhagy a hivatásával. Felesége, Emma Heming Willis a kialakult helyzetben igyekszik mindent megtenni a férje és a családja kényelméért: elvégzett különféle speciális képzéseket, meglátogatott továbbá egy neves demencia-specialistát is, hogy újabb ismereteket szerezhessen azt illetően, hogyan kell megkönnyíteni a család életét, ha egy ápolásra szoruló emberrel élnek együtt.

A modell a minap az Instagram-oldalán szólt a követőihez, illetve azokhoz, akik hozzá hasonló cipőben járnak. Mint mondta, bár úgy tűnhet, élete egyik legszebb szakaszát éli, mindezt komoly erőfeszítéseknek köszönheti. Hangsúlyozta, saját maga mellett a gyerekeiért és a férjéért is erősnek kell lennie, úgy véli ugyanis, hogy Bruce Willis sem szeretné, hogy másként éljen.

Nem akarom, hogy félreértsetek, és azt higgyétek, jól vagyok. Nem vagyok jól, de a legjobbat kell kihoznom magamból saját magam és a családom érdekében is. Mert ha nem figyelünk oda saját magunkra, azokról sem tudunk gondoskodni, akiket szeretünk

– magyarázta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

A modell hozzátette, boldoggá teszi, ha fotókat kap a hozzá hasonló helyzetben lévő követőitől, akiket arra buzdít, mindig keressenek valami szépet az életükben.

Emma Heming Willis munkásságával korábban nagyobb cikkben is foglalkoztunk, ezt alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
„Életben tartjuk az emlékeket” – számos terhet cipel a demenciában szenvedő Bruce Willis felesége
Bruce Willis tizennégy évvel ezelőtt házasodott másodszor: kapcsolata a feleségével azóta is példaértékű, ám a színész egyre súlyosbodó demenciája komoly megpróbáltatások elé állítja a párt. De milyen feladatok hárulnak Emma Heming Willisre, akivel talán sorsszerű módon találkozott a színész?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik