Szórakozás

Borbás Marcsi elárulta, mit iktatott ki az étrendjéből, hogy tartani tudja a formáját

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
Egyúttal egy hobbijáról is lemondott ezzel.

Borbás Marcsi nemrég a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyben a gyerekkoráról is mesélt. A műsorvezető Madarason nőtt fel, és már kislánykorától kezdve segített a földeken a családjának. Ott kellett helytállnia, ahol éppen szükség volt, leginkább a veteményesben tevékenykedett: a paradicsomtól a gyógy- és fűszernövényig ugyanis mindent termesztettek a birtokon.

Mint mondta, sosem unatkozott, és boldogan emlékszik vissza a családjával eltöltött időkre, annak ellenére is, hogy a munka hajnaltól egészen sötétedésig tartott. Jelenleg a férjével is egy tanyán élnek, az Őrségben tartanak állatokat és termesztenek zöldségeket, gyümölcsöket. Borbás minden reggelét a kertben kezdi, az asztalra pedig az kerül, amit aznap betakarít.

Mindig igyekszem valami új ételt kitalálni, rögtönözni, és ami a legjobb, hogy a zöldségekkel nem lehet mellélőni. Ízletesek, egészségesek és nem utolsó sorban kalóriaszegények. Bár tíz éve tartom a formámat, az utóbbi időben mégis felszaladt rám néhány kiló. Mi tagadás, a kenyérsütés nem éppen a legdiétásabb hobbi, úgyhogy másfél évvel ezelőtt elbúcsúztam a péklapáttól, mert muszáj volt egy kicsit visszafognom a kalóriafogyasztást

– magyarázta a műsorvezető, aki úgy véli, sosem lesz egy cérnaszál alkat, de nem is szeretne az lenni, jól érzi magát a bőrében.

Ki vagyok békülve a külsőmmel, de az elkövetkező tíz évben is szeretném magam jól érezni a bőrömben, ezért pedig olykor áldozatokat kell hozni. Most a kenyér bánta, a kertem viszont nagyon hálás a plusz törődésért

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik