Szórakozás

Judy: Egy életem van és képtelen vagyok boldogtalanul élni

TV2
TV2
Azt mondja, nehezen változtat az életén, de kénytelen volt meghozni azt a döntést, hogy elválik.

Judy áprilisban jelentette be, hogy házassága zátonyra futott, 12 év után elválik férjétől és lánya apjától. A Groovehouse énekesnője a Mokkában nyilatkozott arról, hogy érzi magát jelenleg.

Azt tudom mondani, hogy a tavalyi nyárhoz képest nagyon jól vagyok. Sokkal jobban vagyok, felszabadultabb vagyok, már nagyjából azt lehet mondani, hogy látom az alagút végén a fényt

– mondta el.

Az énekesnő arról is beszélt, amikor valaki megérzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában, az első reakció gyakran a félelem, de szerinte ez teljesen normális.

Attól félsz, hogy a megszokott dolgokat magad mögött hagyd, és hogy egyedül is tudsz talán egy másik életet kezdeni. Én is ugyanígy voltam, hihetetlenül nehezen lépek, nagyon nehezen változtatok az életemen, ugyanakkor meg azt érzem, hogy egy életem van és képtelen vagyok boldogtalanul élni. Szerintem minden ember erre törekszik.

Judy saját elmondása szerint az utóbbi időben gyakorlott lett a családállításban, és felfedezett némi hasonlóságot saját és édesanyja sorsa között.

Félelmetes, hogy az ember tudat alatt is viszi a családformát, ami nem biztos, hogy jó. Álmomban sem gondoltam volna, hogy anyukámnak valamelyest a nyomában vagyok, és az ő életét élem, vagyis másolom. Mert hogy anyukám is 48 volt, amikor apukámmal szétmentek. Ilyen szempontból a házasságuk nem volt feltétlen példa, de a szeretet, amiben voltunk, az mindig meghatározó volt, mert nagyon sok szeretetet kaptunk. Ez a része igazi család volt

– fogalmazott az énekesnő.

A teljes riportot a TV2 oldalán lehet megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik