Szórakozás

„A nevemben kérnek pénzt mindenféle állatságokra” – Csonka András kiakadt, mennyi kamuprofil van a nevével

rtl
rtl
Megmutatta követőinek, mire figyeljenek.

Instagram-oldalán osztott meg egy videót Csonka András, amelyben arra hívja fel követői figyelmét, hogy több álprofil működik az interneten mostanság, ahol gyanútlan rajongókat próbálnak pénzzel lehúzni az ő nevében.

Nem tudom, mi van a levegőben, de tele van az internet kamu Csonka András-profilokkal az Instagramon és a Facebookon is. Megőrülök! Kérdezitek, hogy te vagy? Hogy lennék én?! A legfontosabb infó, hogy ahol kék pipát látsz, csak az az igazi oldal.

Csonka példákat is mutatott: volt olyan profil, ami Csonka Andrésnak nevezte magát, majd olyan is akadt, ami mögött egy ali_abu_sneina felhasználónév lapult meg.

Hát gyerekek, csak elgondolkodok: ali abu?! Még nem becézték így. 356 ember ebbe az utcába is besétált.

Majd egy András Csonkás profilra is kitért, aki a Facebookon írkál magyartalan, Google Fordítóval megfogalmazott üzeneteket, nem beszélve a helytelen vezetéknévről.

Ez egy nemzetközi csalóhálózat. Előbb-utóbb az ostoba, hülye szöveg után pénzt kérnek. Az én nevemben kérnek pénzt mindenféle állatságokra. Van olyan ember, aki azt gondolja, ezt én írtam én fogalmaztam ilyen ostobán? Ilyen véglény-szerűen, otrombán?!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik