Szórakozás

Csókjelenete előtt csokit evett Riley Keough, menten leállították a forgatást, nehogy színésztársa halálát okozza

Donato Sardella / Getty Images
Donato Sardella / Getty Images
Majdnem valóság lett a film címéből.

Riley Keough és Andrew Garfield még 2018-ban forgattak együtt egy filmet, aminek Kaliforniai rémálom volt a címe. A színésznő egy friss interjúban elmondta, egy darab csokiszelet miatt le kellett anno állítani a forgatást.

Épp egy csókjelenetet vettek volna fel Garfielddal, mielőtt Keough elfogyasztott egy granolaszeletet, ám egy sminkes kérdése mindent a feje tetejére állított.

A sminkes hölgy azt kérdezte, van-e abban mogyoró. Mondtam, hogy fogalmam sincs. Erre elszaladt. Később visszajött a producerrel, és elmagyarázták, hogy Andrew nagyon durván allergiás a mogyoróra, most le kell állnunk a forgatással. Nem is lett volna szabad ilyen cuccnak lennie a kaják között. Hála istennek, hogy a sminkes szólt, mert amúgy nem is tudtam erről.

A mogyoróallergia életveszélyes reakciót, anafilaxiát okozhat, ami a torok megduzzadásával és légzési nehézségekkel jár, de szapora pulzust, eszméletvesztést és vérnyomásesést is okozhat.

A színész allergiája olyan súlyos, hogy egy chilei barátja, Sebastian Aguirre korábban megtanította a 39 éves Garfieldot, hogyan kell spanyolul elmondania az embereknek, hogy mindenfajta diófélére allergiás, mert meghalhat azoktól.

Ha már csókjelenet, Jessica Chastain egészen más okból beszélt színészi kihívásokról a napokban:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik