Szórakozás

Virággal terelte a barátnője figyelmét, míg a szeretője a csomagtartóban rejtőzött – videó

kilukilu / Getty Images
kilukilu / Getty Images
Elképesztő videó terjed a TikTokon, melyet egy biztonsági kamera rögzített és az követhető rajta, ahogy egy férfi szeretője egy autó körül próbál meg elbújni a feldúlt barátnő elől.

Néhány nap alatt ért milliós nézettséget a TikTokon az a videó, melyen egy férfi szeretője egy utcán parkoló autó mellett próbál meg elrejtőzni a váratlanul felbukkanó, feldúlt barátnő elől – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A felvétel elején már a bizarr jelenet végkifejletét láthatjuk: egy férfi egy csokor virágot vesz ki egy autó csomagtartójából, melyben egy nő fekszik. Aztán megtudjuk, hogy jutottunk idáig.

A férfi és a szeretője az elsötétített autóban ülnek, amikor váratlanul felbukkan a barátnő. A szerető gyorsan kiszáll a kocsiból és guggolva bujkálni kezd a kocsi körül, mielőtt a barátnő benézhetne az utastérbe. A férfi aztán eltereli a barátnő figyelmét, míg szerető elbújik a csomagtartóban.

Az autó végül úgy hajt el a helyszínről, hogy a férfi és a barátnője az utastérben ülnek, míg a szerető a csomagtartóban lapul.

@streel1804

♬ sonido original - Streel'S

Beleszeretett a nő a férje szeretőjébe
A szerelem sötét verem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik